Astrologii din Orient prevăd o zi plină pentru mai multe semne zodiacale. Acestea au de rezolvat diverse sarcini atât la locul de muncă, cât și acasă.

În plan sentimental, mai mulți nativi pot avea parte de surprize, unele nu tocmai plăcute. În plus, sunt anunțate și schimbări în conturile bancare ale unor zodii.

Zodiac chinezesc pentru luni, 5 iulie 2021. Vești bune pentru Maimuțe

Șobolan

Nu îți ajunge timpul să termini treaba. Ți-ai propus să rezolvi un proiect important la locul de muncă și să termini și unele treburi acasă. Poate ar fi mai bine să amâni o parte din ele sau să ceri ajutorul cuiva.

Bivol

Ziua aduce vești bune în plan financiar. O reușită la locul de muncă vă aduce bonusuri importante. Ai putea să profiți de ocazie și să planifici o mică excursie, ai nevoie de o pauză.

Tigru

Ai parte de o zi agitată. Pe lângă toate lucrurile pe care le ai de pus la punct la locul de muncă, vei fi nevoit să faci și un drum mai lung. O rudă apropiată are nevoie de ajutor și nu are la cine să apeleze.

Iepure

Aveți un motiv de sărbătoare în familie. Vizita rudelor se lasă cu o petrecere în toată regula, distracție și voie bună. Totuși, trebuie să vă retrageți la o oră decentă, vă așteaptă o nouă zi de muncă.

Dragon

Ziua aduce cheltuieli. Vrei să faci unele schimbări acasă, poate ale unor aparate de uz caznic sau să înlocuiești mobila mai veche, iar acest lucru te va face să-ți golești conturile.

Șarpe

Ai unele motive de îngrijorare în ceea ce privește starea de sănătate. Tot ce trebuie să faci e o vizită la medic, se poate să nu fie nimic serios, iar dacă ai nevoie de tratament, cel mai bine e să începi cât mai curând.

Cal

Este o zi importantă, care aduce și multe emoții. Ai de susținut un proiect sau afli rezultatul unui examen esențial. Totul se va termina cu bine și ai motive să sărbătorești alături de prieteni, spre seară.

Capră/Oaie

Partenerul de viață ține morțiș să discutați unele chestiuni. Ai impresia că nu te așteaptă nimic bun, dar s-ar putea să te înșeli. Vei primi o veste care te va bucura mult.

Maimuță

Ziua aduce vești bune. Sunt multe șanse să primești o ofertă de muncă sau o avansare la job. Vin la pachet cu o considerabilă mărire de salariu, lucru de care aveai mare nevoie.

Cocoș

Săptămâna începe cu multă muncă și puțin chef. Absența unui coleg vă face sarcinile și mai dificile, iar seara te găsește extenuat. Ai nevoie de un concediu.

Câine

Planurile îți sunt date peste cap de o vizită. Intenționai să rezolvi unele probleme birocratice, legate de autorizații sau obținerea unor semnături, dar apariția unui om pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme te face să amâni planurile și să petreci timpul în compania acestuia.

Mistreț

Partenerul de viață nu se simte în largul lui, are nevoie de o schimbare. Este posibil să te trezești cu o surpriză nu foarte plăcută, poate are nevoie de o pauză. Ar fi bine să vobești mai mult cu el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE