Horoscopul zilei de luni arată că va fi o zi în care zodiile trebuie să aibă grijă cu banii. Pot exista anumite conflicte, așa că e bine să ai un spirit de observație puternic, pentru a te asigura că nu vei fi prins la mijlocul acestora.

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 5 iulie 2021, mai arată că pot exista preocupări legate de parteneri, iar unele zodii trebuie să fie mai atente la sănătate.

Berbec

Berbecii se gândesc la bani în ziua aceasta și recomandarea pentru ei, făcută de astrologul Camelia Pătrășcanu la Antena 3, este să nu cheltuiască nimic.

Taur

Taurii sunt orgolioși și pot exista anumite conflicte, atât la locul de muncă, cu un șef, dar și în sânul familiei, dacă nu vor să renunțe la această atitudine.

Gemeni

Gemeni au o preocupare pentru sănătate în ziua aceasta, și nu numai. Ei sunt preocupați de siguranța lor materială și de felul în care decurg relațiile lor interpersonale.

Au un spirit de observație acut și vor să observe celelalte persoane, mai degrabă decât să acționeze.

Rac

Racii au șanse de a se certa cu toată lumea, inclusiv cu partenerul. Trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și mai mult tact, pentru că ai o atitudine în care te simți jignit foarte ușor, deși poate nu este cazul.

Leu

Pentru cei din zodia Leu, horoscopul arată că doresc să facă lucrurile exact așa cum vor ei și este posibil să anticipeze niște evenimente și să-i pună în gardă pe ceilalți.

Fecioară

Fecioarele primesc niște acte importante și chiar se străduiesc să obțină un drept. Se simt victime ale sistemului, dar totul se va rezolva cu răbdare.

Balanță

Balanțele au ceva temeri în ziua aceasta legate de partener sau mai bine zis de investițiile făcute de acesta.

Scorpion

Scorpionii pot avea șicanări cu partenerul de viață sau cu cei dragi lor și sunt foarte rapizi în a sări la ceartă, mai ales dacă cineva le amenință drepturile, vor reacționa prompt.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă mare grijă în ziua aceasta, pentru că este posibil să aibă parte de mici accidentări, doar în cazul în care nu sunt atenți.

Capricorn

Capricornii vor să se ocupe de lucrurile care le plac, nu de cele pe care sunt obligați să le facă. Ai nevoie să fii creativ la locul de muncă.

Vărsător

Vărsătorii discută intens cu partenerilor de viață, inclusiv despre casă și avere. Pot avea în plan chiar să vândă sau să cumpere ceva.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, horoscopul zilnic arată că în această zi poți avea discuții privind banii, poate chiar cu cineva specialist în domeniu. Lucrurile arată bine în ceea ce te privește.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE