Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru s-au întâlnit ieri în fața studiourilor Kanal D, depănând amintiri de la Survivor România.

Cei trei foști concurenți au făcut glume pe seama competiției, stârnind amuzamentul fanilor. Toți au râs și s-au simțit bine, iar Raluca Dumitru s-a pregătit de un „traseu” cu Roxana Nemeș.

Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, nostalgici după eliminarea de la Survivor România

Raluca Dumitru i-a propus Roxanei Nemeș să se întreacă pe un traseu, pentru că blondina a ieșit în martie din competiție din cauza nunor probleme medicale și nu a prins-o și pe Raluca.

Sebastian Chitoșcă a luat rolul prezentatorului, glumind pe seama performanțelor sportive ale Roxanei Nemeș.

Blondina nu s-a mai putut abține și l-a amenințat cu bătaia pe fostul ei coleg, tot în glumă.

„Roxana: De cine am dat noi aici?!/ Raluca: Eu nu te-am prins pe tine în competiție./ Roxana: Nici eu pe tine, dar ne știm dinainte./ Sebastian: Nici eu nu te-am prins! (n.r. către Roxana Nemeș). 

Roxana: Poate eu nu te-am prins pe tine în prima lună, el era bine-mersi, cu mâncare…Ar fi vrut el să nu mă prindă

Raluca: Lasă că facem acum…Eu zic să pregătim traseul, Roxana, iar Sebi e domnul Dan”, a început dialogul dintre foștii concurenți din echipa roșie.

Sebastian Chitoșcă a preluat imediat rolul comentatorului și s-a amuzat pe seama Roxanei Nemeș și parcursul ei în competiție.

„Sebastian: Bună ziua, bine ați venit la o nouă zi de Survivor. Aici pe traseu este Raluca Dumitru cu Roxana Nemeș. Nemeș a căștigat 3 puncte în ianuarie…/ Roxana Nemeș: Vezi că îți iei bătaie după…”, au fost replicile celor doi.

Roxana Nemeș, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru
Roxana Nemeș, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru, întâlnire după Survivor România. Sursa foto: Instagram

Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția chiar înainte de începutul jocurilor individuale. Fostul faimos a nu a primit suficiente voturi din partea publicului, iar Elena Marin a fost cea care a rămas în competiție.

Raluca Dumitru a fost eliminată cu trei săptămâni în urmă, iar Roxana Nemeș a plecat în martie din cauza unor probleme cu bila.

Blondina a avut mai multe probleme în timpul competiției și a stat mult timp sub supravegherea medicului din Republica Dominicană. Recent, artista chiar a suferit o operație de endometrioză, o problemă cu care se confrunta de ceva timp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE