Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, arată foarte bine. Aceasta a dezvăluit ce ritualuri de frumusețe respectă cu sfințenie pentru a arăta așa bine.

Ce ritualuri de înfrumusețare practică Maria Dragomiroiu pentru a se menține tânără

Maria Dragomiroiu a povestit că nu a avut niciodată probleme cu tenul. În acest caz, nu este vorba despre vreo tehnică specială pe care a adoptat-o, ci de o moștenire foarte bună de la mama sa.

Astfel, vedeta a povestit, la Antena Stars, că ea nu a suferit niciodată din cauza coșurilor și nici nu a avut probleme cu semnele provocate de acestea. Totuși, ea a mărturisit că are mare grijă de pielea sa.

Un ritual pe care îl respectă cântăreața de muzică populară este că se spală mereu pe față înainte de a merge la somn. Pentru a face acest lucru, folosește doar apă și săpun.

”N-am avut o piele cu probleme, cu denivelări, să rămân cu semne de când am fost și eu adolescentă, de când este acneea aceea juvenilă.

Asta a fost de la mama mea, dar asta nu înseamnă că nu mă îngrijesc. Nu mă culc niciodată fără să mă spăl cu săpun pe față, poate fi și șase dimineața”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru sursa citată.

Cum își îngrijește Maria Dragomiroiu părul cel lung

Cunoscută pentru podoaba sa capilară foarte lungă, Maria Dragomiroiu a povestit și cum își îngrijește, de fapt, părul. Aceasta și-a împărțit secretele pe pagina sa oficială de YouTube.

Mai mult decât atât, ea nu numai că a povestit care sunt secretele ei pentru a-și menține un păr așa lung și frumos, ea chiar le-a arătat fanilor, pas cu pas, cum procedează de fiecare dată când îți spală părul.

„Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe.

Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! (…) O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des”,  spune Maria Dragomiroiu, în filmulețul postat de ea pe YouTube.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE