Smiley și pe Gina Pistol au fost criticați dur de Oana Zăvoranu, după ce în ultima perioadă au promovat mai multe produse pe conturile de socializare.

“Aștia toți sunt jurați, dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi”, a spus Zăvoranu în emisiunea sa despre cei care apelează la această metodă.

Oana Zăvoranu i-a luat la țintă pe Smiley și pe Gina Pistol

În cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube,  Oana Zăvoranu a vorbit despre vedetele care promovează diferite produse pe rețelele de socializare. Printre cei vizați s-au numărat și Smiley și Gina Pistol. Ce-i drept, mai mult Gina. După ce le-a făcut câte o scurtă prezentare, Oana Zăvoranu a trecut la subiect. Aceasta a remarcat că iubita artistului a suferit o transformare radicală după ce a născut.

“Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.

După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

“Aștia toți sunt jurați, dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi”

Pe contul său de socializare Gina Pistol a promovat mai multe produse în ultima perioadă. De la diferite obiecte pentru copii, până la creme, pastile sau ceaiuri.

“Ce mocangește Ginuța. Are niște pilule care zice ea că sunt extraordinare”, a fost unul dintre comentariile Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor când crede ea că Gina și Smiley își vor arăta copilul. Totul este o strategie, spune actrița.

“Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai explicat bruneta. 

În final, concluzia a fost clară.

“O familie foarte forjată în jurul căreia este acum foarte mare interes”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE