Joi, 8 iulie, programul TV la capitolul sport se reduce doar la tenis. Fotbalul se odihnește de acum până sâmbătă, 10 iulie, când are loc deschiderea noului sezon la noi cu Supercupa CFR Cluj – Craiova și mai ales până duminică, 11 iulie, data la care vom cunoaște noua campioană a Europei.

Semifinalele la simplu femei de la Wimbledon în programul TV joi, 8 iulie

Așadar trebuie să ne mulțumim doar cu orele de transmisie din sportul alb, de pe două fronturi. Unul este turneul de Grand Slam de la Wimbledon, de unde vom urmări semifinalele din concursul feminin.

Principala favorită, Ashleigh Barty, o va avea în față pe renăscuta Angelique Kerber, dar australianca pare a fi prea puternică și are clar prima șansă. Mult mai echilibrată se anunță a fi semifinala a doua, cea dintre Karolina Pliskova și Aryna Sabalenka, dar parcă totuși jucătoarea din Belarus pare a fi mai aproape de obținerea victoriei și calificarea în prima ei finală de Grand Slam.

ora 13:00 Tenis feminin WTA Hamburg: Digi Sport 2

ora 15:00 Tenis Grand Slam Wimbledon semifinala feminin: Eurosport

Robert de Niro și Demi Moore în Nu suntem îngeri în programul TV joi, 8 iulie

Nu este o avalanșă de filme în oferta din programul TV joi, 8 iulie, dar cele care sunt reprezintă pelicule care merită atenție. Avem tot felul de tipologii de filme, acțiune, psihologie, comedie, doar să alegeți ce v-ar interesa mai mult. HBO vine cu un nume incitant de film, Bucătăria iadului, cu trei femei soții de mafioți ajunși în spatele gratiilor, care preiau afacerea mai bine ca bărbații.

Avem de asemeni un film deosebit, Departe de tine la PRO Cinema, în care îi putem vedea jucând magistral pe Maia Morgenstein, Maria Dinulescu și Andi Vasluianu. Dar și o comedie pe cinste, Nu suntem îngeri, cu Robert de Niro și Demi Moore, care sigur vă va face să uitați de orice problemă.

ora 20:00 Ultima confruntare: Prima TV

ora 20:00 Lupta de clasă: HBO

ora 20:10 Fiica pierdută: Prima TV

ora 20:30 Las Fierbinți . serial: PRO TV

ora 20:30 Bucătăria iadului: HBO2

ora 20:30 Evadarea: PRO Cinema

ora 21:00 Invincibilii: Național TV

ora 21:00 Nu suntem îngeri: Cinemax

ora 21:30 Ăla micu: PRO TV

ora 22:15 Departe de tine: PRO Cinema

I umor – cele mai bune momente în programul TV joi, 8 iulie

Emisiunile de divertisment cu caracter zilnic sunt în plină desfășurare, dar pentru unele joi va fi ultima zi din această săptămână până lunea viitoare. Nu mai este nici Burlacul, show care îl știam fix în grila de programe de joi a Antenei 1, așa încât opțiunile importante sunt cu adevărat puține.

Avem un nou episod din lupta individuală de la Survivor, sezonul 2 fiind aproape de linia de sosire și urmează să vedem cine va lua potul cel mare. Și Antena 1 ne face o plăcută surpriză oferind o selecție a celor mai bune momente de la ultima ediție a emisiunii I umor.

ora 08:00 Cu capu-n zori – matinal: TVR 1

ora 08:00 Neatza cu Răzvan și Dani – matinal: Antena 1

ora 08:00 Star Matinal cu Nasrin și Dima: Antena Stars

ora 10:30 Vorbește lumea: PRO TV

ora 14:00 Mireasa – sezonul 3: Antena 1

ora 14:00 Star Magazin: Antena Stars

ora 15:00 Hai cu fetele: Prima TV

ora 15:00 La Măruță: PRO TV

ora 15:00 Teo show: Kanal D

ora 16:00 Exclusiv VIP: Prima TV

ora 16:00 Showbiz report: Antena Stars

ora 18:00 Ce mai spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa – Urzeala soacrelor: Antena Stars

ora 20:00 Survivor – sezonul 2: Kanal D

ora 20:30 I umor – cele mai bune momente: Antena 1

ora 21:00 Mămici de pitici cu lipici: Antena Stars

ora 22:30 X-tra Night Show: Antena Stars