Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, este tată de fată și unul chiar foarte mândru! Bărbatul are o micuță pe nume Ivana, care are 2 ani și 7 luni.

Deși nu a împlinit încă 3 anișori, fetița cântărețului vorbește fără oprire, iar frumusețea ei este una de-a dreptul angelică.

Micuța este blondă cu ochi albaștri, moștenind frumusețea părinților ei. Artistul a vorbit despre relația tată-fiică, iar fata muzicianului nu a avut nicio reținere să vorbească la microfon într-un platou de televiziune.

Sorin de la Akcent, complet schimbat de când e tată de fată

Cei doi au fost invitați de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Sorin i s-a destăinuit prezentatorului și a spus cum este să crească o fetiță ca Ivana.

„De nevoie sunt mai așezat. Numai eu știu ce e în interiorul meu. Mai și clachez cu Ivana. A auzit niște cuvinte la un moment dat.

La un moment dat eram în apă și spunea niște cuvinte, nu cele mai frumoase, din popor așa. Se uitau oamenii oripilați”, a declarat Sorin Brotnei la PRO TV.

Cântărețul s-a retras de ceva timp din muzică, iar acum are o afacere în turism. Puțină lume știe că fostul coleg de trupă al lui Adi Sînă se ocupă cu turismul.

A recondiționat case vechi în județul Maramureș

Acesta a recondiționat niște case mai vechi din județul Maramureș, iar business-ul său a prins destul de bine la turiști.

„Le-am recondiționat. Le-am demontat. Ele se construiesc ca un lego, bârnă cu bârnă. Le-am salvat pentru că oamenii voiau să le dărâme pentru lemne de foc”, a povestit Sorin în emisiunea lui Măruță.

Sorin a spus că a stat multă vreme în Maramureș, chiar cu lunile. S-a relaxat, s-a distrat și nu ar exclude să se mute în pitorescul județ.

Bărbatul spune că se vede în zona Ardealului. S-ar muta oricând la Cluj, Oradea sau Baia Mare, căci consideră că aceste orașe s-au dezvoltat destul de frumos.

Sorin a spus că nu vrea să audă de alt copil, pentru că abia face față cu Ivana. Cântărețul a zis că până să crească fata lui nu ar fi zis unui al doilea copil, dar de când merge pe picioarele ei este foarte greu de controlat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE