După mai mulți ani în care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, timp în care a făcut terapie, pentru a depăși una dintre cele mai mari lovituri primite de la viață, pierderea fratelui, Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class, și-a deschis sufletul pentru FANATIK și ne-a povestit despre lupta cu depresia,despre revenirea în muzică, dar și despre cum a reușit să se întrețină după ce nu a mai urcat pe scenă.

Cum a reușit să învingă Anca Badiu depresia. Cine a ajutat-o

Anca Badiu a ajuns la inima publicului,în 2002, atunci când a cântat alături de formația Class, care, în urmă de mai bine de un deceniu, era una dintre cele mai apreciate trupe.

Începând cu anul 2006, Anca a ales o carieră solo, însă, pierderea fratelui ei, a trimis-o în ghearele unei depresii puternice, din care a simțit că nu mai are ieșire!

S-a retras din lumina reflectoarelor, s-a luptat cu demonii care au pus stăpânire pe mintea și sufletul ei și au împins-o la gesturi necugetate, însă, astăzi, după ani de chin, simte că poate să o ia de la capăt.

”După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit. Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii”, a dezvăluit Anca Badiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În tot acest timp, a mers cu regularitate la psihoterapie, a luat și tratament medicamentos care a ajutat-o să se recupereze și să vadă viața cu alți ochi

”Eu toată viața am suferit de anxietate. Sunt mai bine acum. Contează să apelezi la cineva de specialitate și să existe o chimie între voi. Altfel, singur, nu ai cum să reușești. Încă mai merg terapie, dar mai rar”, ne-a mai spus artista care, din cauza depresiei, a pierdut, la un moment dat, lupta cu kilogramele în plus și ajunsese să nu mai iasă din casă.

Din ce face bani Anca Badiu

Cu toate că, în urmă cu mai mulți ani a decis să se retragă din showbiz, Anca Badiu nu se plânge. Este o persoană modestă, care simte că, în prezent, viața ei a intrat pe un făgaș firesc. Din ce face bani, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor și cum reușește să se întrețină?

”Am niște apartamente la închiriat, de acolo m-am întreținut”, ne-a declarat Anca.

”La vârsta mea, nu îmi mai doresc nici căsătorie și nici copil”

Discretă cu viața personală, fosta componentă a trupei Class  trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care, spune ea, nu este străin de showbiz.

”Ne știm de mulți ani. Avem o relație liberă. Locuim separat în acest moment”, a mărturisit Anca Badiu pentru FANATIK.

În ceea ce privește o posibilă nuntă și formarea unei familii, Anca Badiu e foarte rezervată: ”La vârsta mea nu îmi mai doresc nici căsătorie și nici copil”.

Anca Badiu revine pe scenă, în memoria fratelui mort

Întrebarea care i se pune cel mai des Ancăi Badiu este dacă intenționează să revină în muzică. ”În toamnă plănuiesc să mă întorc. Am o piesă pregătită în memoria fratelui meu. Nu am putut să lansez, efectiv, până acum piesa respectivă, mai ales căm atunci când o inregistram în studio, vorbeam cu el și mi-a spus că-i place, iar în noaptea respectivă a murit”, a mai adaugat ea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE