Anda Adam face senzație pe contul său de socializare. De ceva vreme cântăreața postează fotografii în costume de baie, unele minuscule. Foarte mulți fani apreciază imaginile. Sunt și unii care au avut comentarii răutăcioase, dar Anda Adam nu a  fost descurajată.

Aceasta le-a transmis că este foarte mulțumită de felul în care arată. Artista a împlinit de curând 41 de ani, dar are un corp de invidiat.

Anda Adam a atras toate privirile

De ceva vreme Anda Adam este în centrul atenției. A călătorit în mai multe locuri exotice și a postat o mulțime de poze în care își etalează corpul bine lucrat. Aceasta s-a afișat în mai multe costume de baie, unele minuscule.

“Dacă tot sunt în vacanță și port costumul lui “Adam & Eva…”, este descrierea postată de Anda Adam la una dintre poze.

Cei mai mulți fani au apreciat pozele.

“Minunată”, “Ești numărul 1… ești superbă”, “Atât de fierbinte”, “Cea mai tare”, “Superbă Anda… încântătoare și delicată… perfecțiune și rafinament”, “Ești foarte frumoasă”, “Ești bombă sexy când ai așa corp frumos”, “Ce costum superb”, sunt câteva dintre comentarii.

Alții au și criticat-o pentru că unele costume sunt minuscule. Anda Adam le-a transmis însă că nu o deranjează comentariile răutăcioase, iar ea este foarte mulțumită de felul în care arată.

Cum se menține Anda Adam în formă

Anda Adam a recunoscut că mereu a avut grijă ce mănâncă, dar că face și foarte mult sport. Aceasta petrece zilnic la sală mai bine de două ore.

“Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc.

Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc.

Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc. Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin”, a declarat recent Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE