Fiica cea mare a lui Ilie Năstase și a Amaliei a susținut examenul de Bacalaureat anul acesta. Mama Alessiei a postat un mesaj pe conturile de socializare din care reiese că fiica ei a luat o notă bună.

Tânăra a plecat deja din România. Aceasta a ales să-și petreacă vacanța în Spania, la Barcelona.

Fiica cea mare a lui Ilie Năstase și a Amaliei are planuri mari după ce a luat Bacalaureatul

Bucurie de nedescris pentru părinții Alessiei. Tânăra a promovat examenul de bacalaureat. Nu se știe ce notă a a luat, dar din postarea fostei soții a lui Ilie Năstase reiese că una foarte bună.

“Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă.

Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a scris Amalia Năstase, pe contul de socializare.

Alessia a plecat deja din România și va petrece câteva zile în Spania. Tânăra a postat mai multe fotografii. A vizitat diferite obiective turistice, a fost la cumpărături, iar seara s-a distrat într-un club.

La ce universitate va studia

Alessia Năstase va merge la celebra Școală de Design Parsons din Paris. Aceasta a primit o bursă de studii și va începe cursurile în luna august. Fiica cea mare a fostului jucător de tenis a avut deja prima expoziție.

“Sunt la specializarea Fine Arts pe un program care se numește Media Art & Technology. (…) A fost destul de greu. Mi-am completat aplicația pe un program care ajută studenții să aplice la facultăți din America. (…)

Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, declara Alessia în emisiunea La Măruță.

Ilie Năstase și Amalia Năstase au divorțat în anul 20120.  Împreună au două fete, Alessia și Emma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE