Semifinala Survivor România 2021 a început în această seară și poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro. Cei cinci concurenți rămași în competiție au parte de o surpriză uriașă.

Mai sunt doar trei zile până vom afla marele câștigător al reality show-ului de la Kanal D. Concurenții vor avea de trecut probe mult mai dificile decât până acum.

Dintre cei cinci rămași în Dominicană, doar patru se vor califica în marea finală de pe 10 iulie.

Semifinala Survivor România 2021 Live Video. Surpriză uriașă pentru concurenți! Vezi ediția de azi, 8 iulie

Semifinala Survivor România va putea fi urmărită din această seară. Concurenții se vor duela pentru a obține marea surpriză a zilei, și anume imunitatea personală.

„Câștigătorul jocului de astăzi va avea imunitate personală”, anunță Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Kanal D.

Mai sunt doar doi Faimoși în competiție, Zanni și Elena Marin, iar din echipa Războinicilor au rămas trei, Andrei, Marius și Maria. Toți sunt determinați și își adună forțele și energia pentru zilele grele care îi așteaptă.

Elena Marin este singura fată rămasă încă din ianuarie, de la începutul competiției. După mai bine de șase luni, dansatoarea este hotărâtă și determinată să lupte pentru marele trofeu.

„Trebuie să lupt! Odată ce am plecat la drum, trebuie să ajung până la final. Mi-ar plăcea să ținem cont că e ultima săptămână, să ne susținem și așa să fim ok”, spune Elena Marin.

Semifinala Survivor România începe în această seară și va continua mâine, înainte de finala din 10 iulie.

Marius Crăciun este la fel de determinat precum ceilalți concurenți și are de gând să-și păstreze energia pentru jocurile dificile din această săptămână.

„Toată energia mea pe care o am o să o dau săpătmâna asta!”, spune războinicul la testimoniale.

Probe de zece ori mai dificile pentru concurenți

„Bine ați venit în faza semifinală a competiției în care sângele îți pulsează în vene cu adrenalină, Survivor!”, anunță Daniel Pavel înaintea începerii jocurilor.

Concurenții vor avea de demonstrat de zece ori mai multe decât până acum, pentru că probele vor fi pe măsură.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat”, a declarat prezentatorul TV.

De asemenea, Consiliile vor fi transmise în direct din Republica Dominicană de data aceasta, doar jocurile fiind filmate în avans.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE