Tudor Petruț a decis să se mute în Statele Unite în urmă cu aproape 30 de ani și să ia viața de la zero. A venit însă în vacanță în România de câte ori a avut ocazia.

“Șerban” din Liceenii a declarat că de fiecare dată când revine în țară încearcă să-și revadă foștii colegi. Așa s-a întâmplat și acum când a petrecut momente frumoase alături de Ștefan Bănică Jr și Oana Sârbu.

Cu ce se ocupă și cum arată acum Tudor Petruț, actorul care a jucat rolul lui Șerban în Liceenii

În urmă cu aproape 30 de ani, nepotul marelui actor Emanoil Petruț părăsea România. A luat viața de la zero în Statele Unite. Acesta a devenit profesor de matematică dar a încercat să nu stea departe nici de lumea filmului. Tudor Petruț nu a mai putut să vină în țară în ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Stau în Los Angeles de aproape 30 de ani și am venit să-mi văd mama. Au trecut doi ani totuși și am fost îngrijorat și m-am bucurat foarte tare că e sănătoasă, că a trecut cu bine prin toată perioada asta care a fost grea pentru noi toți și noi”, a spus fostul actor în cadrul unei emisiuni.

Tudor Petruț are doi băieți din prima căsătorie. După ce a divorțat s-a recăsătorit cu o româncă stabilită în SUA.

“Sper să facă cât mai mulți bani, mai mulți decât mine să am și eu o bătrânețe liniștită. Ei sunt născuți și crescuți în America”, a mai spus Petruț.

Tudor Petruț și-a revăzut colegii din Liceenii

Șerban din “Liceenii” s-a bucurat extrem de mult că a avut ocazia să se reîntâlnească cu Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr. 

“S-a strigat și anul acesta catalogul”, a scris Ștefan Bănică în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe contul său de socializare.

Tudor Petruț a declarat că și-ar fi dorit să se întâlnească cu mai mulți dintre foștii săi colegi din celebrul film.

“Oana Sîrbu e o dulceață de om. Săptămâna trecută am fost cu ea și cu Ștefan. Ne-am întâlnit și am depănat amintiri ca de obicei”, a mai spus fostul actor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE