Ediția de azi a început direct cu un joc de imunitate. Înainte de începerea jocului, cei patru concurenți au fost rugați de Dan Pavel să spună câteva cuvinte despre eliminarea Elenei Marin. 

„A fost o femeie super puternică, a îndurat foarte multe, am fost veterani. Am aceeași părere, are respectul meu pentru că e femeie, a îndurat multe. Părerea mea e aceeași, fapte, nu vorbe. AVeam multe chestii cu care nu eram de acord. Nu mă bucur că am plecat, contează cine rămâne”, a declarat Zanni.

„Am apreciat-o pentru cât a luptat, este femeie, a tras. Din punct de vedere sportiv ar fi meritat mai mult Maria. Eu știu că ea își dorea, dar nu putem merge doar cu dorința în față, trebuie să înfăptuim. Mai departe trebuie să meargă cei care merită, cei care sunt cei mai buni”, a spus Marius Crăciun.

„Mă doare când văd câte insulte sunt la adresa Elenei. Că nu a putut mai mult din punct de vedere sportiv nu a făcut-o o persoană rea. Nu a făcut strategii, așa cum au făcut alții aici. Pentru mine a fost un exemplu. Sunt foarte mândră de mine și abia aștept să înceapă jocul de astăzi”, a spus și Maria, care s-a apropiat foarte mult de Elena Marin. 

„Nu prea ne-am apropiat atât de mult, dar consider că s-a întâmplat exact ceea ce trebuia să se întâmple. Maria merită mult mai mult decât Elena să rămână. Tot respectul pentru asta, a îndurat multe, a fost ultima faimoasă, a stat cot la cot cu băieții de aici. Dorința a fost foarte mare din partea ei, a avut și momentele ei bune, a ajuns foarte departe”, a declarat Andrei Dascălu.