Întâlnirea dintre Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor România a fost una de-a dreptul memorabilă. Iată cum a întâmpinat-o tânărul pe fosta lui colegă!

După ce a fost eliminată, blondina și-a revăzut foștii colegi la hotel. Albert se afla și el printre ei, doar că Maria avea să afle acest lucru după câteva replici ale tânărului.

Albert și Maria de la Survivor România, prima întâlnire după eliminare. Cum a încercat să o cucerească fostul războinic: „Mi-a zis că mă place”

Maria l-a revăzut pe Albert după ce l-a nominalizat săptămâna trecută, lucru ce a dus la eliminarea războinicului chiar înainte de semifinale.

Modul în care Albert și-a întâmpinat fosta colegă a fost o adevărată surpriză pentru blondină, care a avut un moment de panică.

Albert a renunțat la barbă după ce a fost eliminat, iar acum arată cu totul diferit față de războinicul care se lupta pe traseele de la Survivor România.

Nici Maria nu l-a recunoscut prima dată, mai ales după modul în care a întâmpinat-o. În cadrul unei intervenții pentru wowbiz.ro, tânăra de 20 de ani a relatat această întâmplare.

„A bătut la ușă, eram eu și Elena în cameră și vreau să vă spun că nu l-am recunoscut pentru că era bărbierit și am întrebat-o pe Elena cine este băiatul, pentru că nu l-am recunoscut.

După care m-am uitat la el mai bine și chiar este adevăratul Albert. Chiar este schimbat.

Nu știu dacă a formulat cu cuvintele astea, că mă place, dar țin minte că mi-a zis că sunt frumoasă și parcă atrăgătoare, nu mai țin minte dacă astea au fost exact cuvintele lui”, a declarat Maria pentru sursa citată anterior.

Foștii concurenți au fost și ei șocați atunci când l-au văzut pe Albert Oprea fără barbă. Tânărul nu mai putea suporta, ala că a ales să se radă total pe față, spre surprinderea foștilor coechipieri.

Maria Chițu a fost eliminată chiar înainte de marea finală Survivor România 2021. Blondina a pierdut în fața lui Zanni în cadrul consiliului de aseară.

Cu toate că a pierdut la mustață calificarea în finală, Maria nu a fost tristă, chiar din contră. Tânăra a părăsit sala de consiliu cu zâmbetul pe buze.

Aceasta le-a transmis toate cele bune atât celor care i-au fost coechipieri, Marius și Andrei, dar și lui Zannidache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE