Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară cu puțin timp în urmă. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a adus pe lume cel de-al treilea băiețel și este mai fericită ca niciodată.

Soția lui Radu Vâlcan a așteptat acest moment încă de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. Vedeta s-a retras de la cârma emisiunii de la Pro TV în inauarie.

Adela Popescu a născut pentru a treia oară. Cum se simte soția lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel și este mai fericită ca niciodată, la fel și soțul ei, Radu Vâlcan.

Cei doi ar fi vrut să aibă o fetiță, însă sunt fericiți că familia lor s-a mărit cu încă un membru și se bucură de momentele împreună.

Prezentatoarea TV a fost activă pe rețelele sociale, chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane. Blondina i-a ținut mereu la curent pe fani în legătură cu starea ei de sănătate la cea de-a treia sarcină.

Zilele trecute, Radu Vâlcan a recunoscut că atât el, cât și soția lui sunt emoționați. Adela Popescu a decis să nască natural și de data aceasta.

Din fericire, frumoasa blondină nu a întâmpinat probleme serioase de sănătate în timpul sarcinii.

„Adela se simte foarte bine. Deja ne pregătim, pentru că mai sunt, după spusele medicului ginecolog, o chestiune de câteva zile.

În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, înainte de a deveni tătic pentru a treia oară.

Adela Popescu, sfat pentru viitoarele mămici

Adela Popescu le-a sfătuit pe viitoarele mămici să consulte medicul înainte de a decide dacă vor naște natural sau prin cezariană. Vedeta nu a vrut să nască prin cezariană și spune că trebuie făcută doar la recomandarea medicului.

„Dacă tu ai încredere deplină în medicul cu care naști, trebuie să ai încredere deplină și dacă îți spune că trebuie să naști prin cezariană”, a declarat recent Adela Popescu.

Prezentatoarea de la Pro TV a spus de mai multe ori că nu își dorește să nască prin cezariană. În plus, va naște și de data aceasta cu medicul care i-a fost alături și la primii doi copii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE