Aurel Pădureanu trece prin clipe grele după moartea soției sale. Chiar dacă are 71 de ani, acesta a anunțat că vrea să revină în studio unde va înregistra piesele de suflet ale Corneliei Catanga.

Corneliei Catanga și Aurel Pădureanu au format un cuplu aproape trei decenii. În urmă cu șase ani au decis să spună “Da” și în fața lui Dumnezeu.

Aurel Pădureanu nu își revine după moartea Corneliei Catanga

Doamna muzicii lăutărești s-a stins din viață, pe data de 23 martie,  la vârsta de 63 de ani. Aceasta s-a infectat cu SARS-CoV-2. După dispariția artistei familia și prietenii nu-și pot reveni. Aurel Pădureanu vrea neapărat să cinstească memoria soției sale, așa că a decis să revină în studio pentru a înregistra mai multe melodii.

“Revin în studio, voi înregistra melodiile unor artiști români, după care Cornelia Catanga era înnebunită, care o făceau să plângă de fiecare dată când le asculta.

Piesele interpretate de Corina Chiriac o emoționau tot timpul. Mă apuc de treabă, vreau să cânt din nou”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Cancan.ro.

În ultimii ani cei doi soți au avut probleme financiare. Soțul regretatei cântărețe recunoaște că a făcut destule eforturi pentru a putea supraviețui. Au fost evacuați din casa în care locuiau, iar acum s-a mutat în cartierul Rahova.

“Ne-am mai revenit ușor cu banii, ne chinuim, trebuie să mergem mai departe. După deces, mulți ne-au înțeles, am dat și eu niște telefoane, și unele datorii au fost șterse.

Acum locuim în cartierul Rahova, încercăm să supraviețuim, așa și-ar fi dorit Cornelia”, a mai declarat artistul.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu pleacă din țară

Alexandru (27 de ani) a decis să plece în SUA. Tânărul este tot muzician și a luat o mulțime de diplome și premii. Acesta va sta departe de România un an de zile.

Va susține mai multe concerte împreună cu diferiți artiști de jazz. Nu este pentru prima dată când acesta cântă în SUA. De altfel acesta era și visul Corneliei Catanga. Ca fiul său să aibă o carieră internațională.

Aurel Pădureanu a dezvăluit într-o emisiune, că fiul său are o prietenă care locuiește în SUA și Alexandru își dorește să-i fie alături.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE