Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile în ultima vreme. Bruneta este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă din familie. În plus, fosta asistentă TV a ajuns la spital din cauza unei probleme cu urechea.

Vedeta a vorbit despre problemele ei de sănătate, dar și despre vestea tristă pe care a primit-o recent. Unchiul Andreei Tonciu s-a stins din viață în urma unui atac cerebral.

Momente dificile pentru Andreea Tonciu. Fosta asistentă TV este în doliu: „Sunt foarte supărată”

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de groază în ultimele zile. Fosta asistentă TV este în doliu după ce și-a pierdut unchiul. În plus, problemele pe care le-a avut cu urechea nu i-au dat pace și a ajuns la spital din cauza lor.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” urmează acum un tratament și crede că s-a îmbolnăvit în vacanță din cauza apei care i-a intrat în ureche. Aerul condiționat ar fi înrăutățit situația.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament.

Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche.

În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia”, a declarat Andreea Tonciu pentru cancan.ro. 

Pierderea unchiului ei i-a amplificat starea de tristețe. Andreea Tonciu este foarte supărată după ce a primit vestea că membrul familiei a decedat în urma unui atac cerebral.

„Pe lângă acest lucru trec şi printr-un moment nefericit pentru că am un deces în familie. Mi-a murit un unchi…

Ai mei au plecat de urgenţă la Constanţa, îţi dai seama este un moment greu şi trebuie să fim alături de rudele noastre.

Iar eu acum trebuie să mă ocup de afacerea familiei, sunt la florăria mamei mele, dar durerile astea pe care le am nu îmi dau pace”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată mai sus.

Andreea Tonciu regretă că nu a mai apucat să vorbească cu unchiul ei

Sâmbătă, vedeta a avut niște filmări la Constanța, iar rudele au anunțat-o că unchiul ei nu se simte prea bine.

Andreea Tonciu a avut de gând să treacă pe la el după filmări, doar că a terminat foarte târziu și nu a vrut să-l mai deranjeze și pe el la acea oră.

Din păcate, unchiul ei a fost răpus de un atac cerebral și nu a mai apucat să vorbească cu el, lucru pe care îl regretă enorm.

Nici nu pot să îţi explic cât de mult regret că nu am trecut în seara aia pe la el…”, a mai spus Andreea Tonciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE