Relațiile dintre concurenții de la Survivor România s-au schimbat destul de mult după ce au părăsit show-ul. Există câteva exemple de persoane care în competiție erau la cuțite, iar când au ajuns la București au devenit apropiate.

Cel mai notoriu exemplu este legătura care s-a creat între Sorin și Jador. Sorin nu s-a apropiat doar de manelist. Războinicul a petrecut alături de un alt faimos cu care nu a avut ocazia să împartă prea mult timp în Dominicană când erau concurenți.

Viața de după competiție i-a făcut tovarăși destul de buni, iar după finala concursului cei doi s-au distrat cum au știut mai bine.

Sorin și Ștefan de la Survivor România au devenit prieteni

Sorin și-a găsit un nou ”aliat” în a petrece timpul distrându-se în persoana lui Ștefan Ciuculescu, cu care nu a avut tangență în timpul emisiunii.

Pușcașu a împărtășit cu fanii săi momentele amuzante de la hotel, după petrecerea învingătorului. Cel cu care a făcut caterincă maximă în cadrul unui live postat pe Instagram a fost Ștefan Ciuculescu.

Ștefan a fost capul răutăților din camera faimoșilor. La un moment dat l-a trezit pe Moroșanu. Acesta a fugit în camera lui Sorin după zarva pe care a făcut-o nelăsându-l pe Moro să doarmă. De acolo a început nebunia.

Cei doi băieți au fost puși pe șotii și au răspuns întrebărilor fanilor emisiunii în stilul lor caracteristic. Sorin i-a întrebat pe urmăritorii lui, printre altele, cum comentează finala Survivor România confirmându-și faptul că Zanni era extrem de susținut.

„Nu facem petrecere”

Războinicul a mărturisit că nu a avut un preferat în marea finală și că el considera că oricine merita să câștige în primul rând pentru cât de mult au rezistat în acest show deloc ușor.

Cel mai rău le-a părut celor doi prieteni că nu s-a organizat o petrecere undeva. Chiar și așa concurenții au avut grijă să se simtă bine împreună și fără să plece la club.

„Nu facem petrecere că avem avion. Îți explic eu mai târziu”, i-a spus Ștefan lui Sorin, nedumerit de ce e lumea atât de liniștită în hotel.

La un moment dat, în live-ul celor doi a intrat și Bogdan Urucu, unul dintre războinicii care a apărut în ultimele luni ale concursului de la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE