Dani Mocanu vrea să revină pe scenă, după șapte luni de pauză. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe pagina sa de Youtube.

Dani Mocanu revine în muzică, după o absență de șapte luni

Dani Mocanu a anunțat că și-a îndeplinit o promisiune pe care i-a făcut-o lui Dumnezeu. Acesta vorbea despre faptul că, atunci când s-a retras, a vrut să ia calea lui Dumnezeu și acum se pare că a reușit mai mult de atât, i-a adus la pocăință pe mai mulți oameni.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, după șapte luni de zile am îndeplinit promisiunea respectivă.

În momentul de față pot să mă întorc în muzică, nu vreau să vorbesc mult, să vă plictisesc, mă întorc în muzică. Doamne, te iubesc, și atât. Ne vedem pe scenă”, a spus artistul, în anunțul său făcut pe Youtube.

Ce i-a anunțat Dani Mocanu pe fanii săi

De asemenea, Dani Mocanu a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmațiilor sale și a arătat mai multe fotografii cu oamenii pe care spune că i-a adus pe calea lui Dumnezeu.

Mai mult de atât, el chiar a prezentat o filmare în care un bărbat este botezat în apa unui râu, pentru a dovedi că și-a ținut promisiunea făcută acum șapte luni.

„Câteva persoane dragi mie aduse pe calea lui Dumnezeu, cred că mi-am îndeplinit promisiunea făcută din tot sufletul pentru Dumnezeu”, a spus cântărețul.

Dani Mocanu a mai spus și că are o satisfacție sufletească foarte mare datorită lucrurilor pe care le-a realizat în ultimele luni, așa că acum poate reveni pe scenă și se poate reapuca de crearea unor piese.

Artistul a ținut să le mulțumească fanilor și să le spună cât îi apreciază.

„Am 28 de ani și nimic până în prezent nu mi-a adus o satisfacție sufletească mai mare decât această de a aduce câteva suflete pe calea Lui Dumnezeu. Acum mă întorc. Vă iubesc”, a mai transmis manelistul.

Dani Mocanu s-a retras din muzică, lucru pe care îl anunța în luna ianuarie a anului 2021. Acum câteva luni el chiar spunea că decizia sa este una definitivă și nu vrea cu niciun preț să se întoarcă în acest domeniu.

La nici șapte luni, el deja s-a răzgândit și i-a anunțat pe fani că îl vor vedea cântând pe scenă cât de curând.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE