Zannidache a dezvăluit misterul relației sale cu Elena Marin la Survivor România. Câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului de la Kanal D a spus că el a încercat să o înțeleagă de multe ori pe fosta asistentă de televiziune.

Zanni a spus că nu doar Elena a încercat să îl destabilizeze în concurs, ci mai mulți concurenți. Ce l-a deranjat cel mai tare pe el a fost faptul că mulți dintre concurenți spuneau una în camp, iar în consiliu susțineau cu totul altceva știind că sunt filmați.

Zannidache a descris-o pe Elena într-un mod care cu siguranță va provoca noi discuții. A spus despre fosta dansatoare că este o piesă de teatru în picioare.

Zannidache a vorbit despre Elena Marin. Ce s-a întâmplat la Survivor România

„Eu cu Elena am încercat să fac un pas spre ea, pentru că o vedeam capabilă să fie în formula de final. Ea și cu Ana meritau să fie în final. Ea era bună la început, când era slabă și nu avea acele probleme hormonale”, a spus Zanni la Teo Show.

„Au încercat să mă facă la psihic. Ea era cauza cea mai plauzibilă. Femeia care se smiorcăie, femeia care suferă. Lângă ea a fost cineva care cumva știa că am șanse să ajung mai departe. Când mă luptam cu Elena ziceau că are dreptate. Tot ei mi-au spus că Elena n-are dreptate”, a mai dezvăluit fostul concurent.

Acesta a mai spus că în Dominicană a primit amenințări și înjurături și nu a vrut niciodată să se victimizeze cu chestia asta.

Sebi și Cosmin, cei mai buni prieteni ai lui

Concurentul a spus că încă nu își revine după ce a ajuns în țară și vrea să pună cap la cap lucrurile. Nu își dorește să vorbească la cald despre ce a trăit în Republica Dominicană.

Trapperul a mai dezvăluit că nu vrea să supere pe nimeni și că de când a ajuns în țară s-a tot gândit cum să spună anumite lucruri ca să nu facă rău, dar nici să mintă în același timp.

Câștigătorul show-ului de la Kanal D a spus că nu a apucat să facă mare lucru de când a ajuns acasă și abia a dormit în ultimele 4 zile. Cei cu care a rămas extrem de apropiat, care au trecut testul prieteniei au fost Sebi și Cosmin. Despre cei doi a avut numai cuvinte de laudă de spus și le-a mulțumit că au fost aproape de el.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE