Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu Fuego este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 840! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super interviu al rebelei Delia luat de Andra „La Măruță acasă”! Aflați totul despre un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 840 despre „măsura faptelor noastre”.

„De multe ori ni se pare că este cineva care are ceva cu noi. Punem tot ce ni se întâmplă pe seama unor motive imaginare, pe seama unui destin care vine de undeva, dar niciodată nu ne uităm în propria noastră ogradă pentru a vedea că în mare măsură suntem forma faptelor noastre”

„E greu de recunoscut, știu asta. Este greu să îți asumi responsabilități și să reușești singur să găsești soluții, să lupți pentru a nu mai repeta greșeli și să ai o atitudine demnă”

„Consider că aceasta este una dintre problemele majore ale lumii în care trăim – lipsa de asumare, lipsa unei responsabilizări individuale, care să nu aibă de-a face neapărat, în vreun fel anume, cu ce e în jur”

„Tuturor ne e teamă să dăm piept cu problema în sine. Eu am învățat asta în ani. Dacă ceva nu a mers, am încercat să văd sursa. Dacă am greșit ceva, mi-am asumat eșecul și am încercat să îndrept lucrurile”

„Am o mulțime de probleme, de rate, de greutăți, de tristeți, frici și nemulțumiri, dar nu caut vinovați în altă parte decât în mine și nici nu mă lamentez sau mă plâng. Eu sunt măsura faptelor mele, a alegerilor pe care le fac sau le-am făcut pe parcursul anilor, a fiecărei etape, mai bune sau puțin bune, prin care am trecut”

Cum vede Fuego o soluție de asumare a răspunderii faptelor noastre, aflați citind întregul său editorial din numărul 840 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 15 iulie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

Aflați doar câteva subiecte din revista TAIFASURI 840…

  • Delia… Rebelă… Copilăroasă… Șocantă… Autentică… O artistă originală ce reușește să se reinventeze permanent și să domine topurile, indiferent și în… ciuda vremurilor! Super interviul făcut de… Andra „Acasă la Măruță despre viața deloc simplă, nicidecum liniștită pe care o trăiește din plin Delia Matache, „revolta” de la 18 ani, cum o descrie soțul ei, Răzvan, ce și cum… mănâncă sau cântecul cel mai apropiat de inima sa, toate le puteți savura în revista TAIFASURI 840!

coperta revista Taifasuri 840

  • Regulile estetice din familiile regale, simplitate cu stil, de la rujul și… dresurile folosite de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la spectacolul pălăriilor de la Casa Regală britanică și… dresurile obligatorii, le găsiți în revista TAIFASURI 840!
  • Știți ce este gamofobia? Teama teribilă de… căsătorie! Problemele de angajament sunt din ce în ce mai des întâlnite în intimitatea cuplurilor necăsătorite. Frica partenerilor, sau a unuia dintre ei, de oficializarea, permanentizarea relației poate duce la reacții extreme pe care nici nu le puteți bănui. Aflați-le și, dacă este cazul, rezolvați-le cu sfaturile din revista TAIFASURI 840!
  • Istoria șahului, de la geniu la nebunie. Nu este fotbal, nu are „priza” sportului rege, dar atrage din ce în ce mai mulți copii și tineri, ceea ce nu-i puțin lucru. Aflați din revista TAIFASURI 840 când, curând, își sărbătorește sportul minții Ziua Mondială, dar și cum a ajuns de la un act de… desfrânare interzis de Biserica Ortodoxă în anul 1125 la fenomenul… cool din 2021!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete estivale cu midii, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 840 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 840 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 15 iulie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE