Zodia Săgetător va păși cu dreptul în luna august 2021 și tot într-un spirit pozitiv vor continua până în ultima zi a lunii.

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor cunoaște oameni noi care îi vor face să privească viața cu alți ochi. Au parte de încurajări, de sprijin de unde nu se așteptau în demersurile lor.

Sunt din ce în ce mai hotărâți să ruptă pisica în două și să facă lucruri mărețe pentru ei.

Zodia Săgetător în luna august 2021

Nativii de foc vor fi puși pe drumuri în prima jumătate a lunii august. Au de rezolvat câteva situații din care se pot alege cu bani frumoși.

Încrederea în forțele lor va fi din ce în ce mai mare. Vor primi răspunsuri pozitive, iar lucrurile pe care le vor realiza le va da un imbold să facă salturi uriașe și calitative în existența lor.

Până pe 15 august, Săgetătorii vor fi dispuși să îngroape securea războiului cu anumite persoane cu care nu au avut o relație bună chiar în ultimii 10 ani. Vor să o ia de la zero cu sufletul împăcat, iar asta le va da forța să continue glorioși pe noul lor drum.

În a doua jumătate a lunii apar cele mai multe surprize și cele mai frumoase. Este vizat în special planul amoros. Nativii de foc trebuie să își deschidă inima mai mult, să îi lase pe ceilalți să îi descopere.

Vor câștiga anumite bătălii importante și își vor repara imaginea periclitată de tot felul de zvonuri și de situații pe care nu au știut cum să le gestioneze la timpul lor.

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Zilele norocoase sunt 1, 7, 9, 11, 16 și 28 august. Pe 1 și pe 7 definitivează niște procese birocratice. Umblă după tot felul de hârtii pentru a intra în posesia unor bani.

Pe 9 și 11 august recuperează relații pierdute cu persoane la care țin din tot sufletul. 16 și 28 august sunt zilele în care Săgetătorii cochetează cu cineva pentru începerea unei relații.

Zilele ghinioniste sunt 15 și 19 august. Doar două zile mai puțin norocoase au în august. Trebuie să fie foarte atenți la discuțiile pe care le poartă cu oamenii din jurul lor pentru că pot fi interpretați greșit. Există risc de conflicte verbale în aceste zile.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE