Celebrul chef nu vorbește prea des despre viața sa amoroasă, dezvăluind în urmă cu puțin timp cum reușește să le cucerească pe femei. Dacă toată lumea s-a gândit la gătit, iată că adevărul este cu totul altul.

Cătălin Scărlătescu a ținut să mărturisească că nu pune mare accent pe arta culinară când vine vorba de a intra pe sub pielea unei femei, ci are la îndemână un cu totul alt secret.

Mai exact, cheful pune foarte mare accent pe sinceritate, dovadă că de-a lungul timpul a bifat relații de lungă durată, dar și mai scurte.

Cătălin Scărlătescu, secretul unei relații perfecte. Cum cucerește femeile

„O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluție.

Dacă nici așa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde). Eu le cuceresc cu sinceritatea mea. 

Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe… (râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu pentru revista viva.ro.

Juratul de la Antena 1 recunoaște că nu este genul care să se priceapă la relații sentimentale, chiar dacă cea mai lungă poveste de dragoste a durat 5 ani. Despărțirea s-a produs pentru că vedeta era mult plecată de acasă cu munca.

Mai mult decât atât, Cătălin Scărlătescu spune că este tot timpul îndrăgostit, sentiment care probabil nu îi va trece niciodată. Și nici singur nu este tot timpul, în ciuda faptului că se numără printre burlacii celebri.

Cătălin Scărlătescu, veșnic îndrăgostit și cu relații serioase

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit la un moment dat că de fiecare dată are relații serioase, iar atunci când observă că nu este ceva la locul lui preferă să dispară din peisaj.

Cătălin Scărlătescu este un bărbat normal, care nu suportă să stea singur cuc, motiv pentru care au fost și ocazii în care a vorbit deschis despre femeile din viața lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus vedeta la Antena Stars acum ceva timp, scrie spynews.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE