Adolescenta în vârstă de 19 ani este îndrăgostită lulea de fostul iubit al cântăreței Andreea Antonescu. Eva Zaharescu și Ștefan Manolache au o relație aflată la început de drum, dar deja s-au afișat împreună.

Cei doi ar forma un cuplu încă de la începutul lunii iunie, în ciuda faptului că iubitul Evei Zaharescu este mai mare ca ea și are chiar și o fiică dintr-o relație care s-a încheiat în urmă cu numai câteva luni.

Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu. A format un cuplu cu Andreea Antonescu

„ Prințișorul taxiurilor”, așa cum este numai Ștefan Manolache, este cel care a dat în vileag relația amoroasă pe care o are în prezent cu fiica Andreei Berelecleanu, Eva Zaharescu, prin intermediul unor imagini, notează click.ro.

Tânărul a publicat mai multe poze în care apare alături de tânăra de 19 ani, ipostazele tandre demonstrând foarte clar că sunt mai mult decât prieteni. În plus, apar plimbându-se pe scuter la ceas de seară prin București.

Ștefan Manolache nu ascunde faptul că are o nouă relație sentimentală, după ce în urmă cu ceva vreme s-a despărțit de Alexandra Ardelean, femeia care i-a dăruit o fiică pe nume Ayla.

Drumurile lor s-au separat înainte de sărbătorile de iarnă din 2020, în perioada în care tânăra era însărcinată în ultimul trimestru, însă tânărul nu a stat prea mult singur și a cucerit-o pe fiica fostei prezentatoare de la Antena 1.

„S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină.

Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o să facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic”, a declarat un apropiat al reporterului de la Antena 1, scrie unica.ro.

În trecut, tânărul a făcut mai multe cuceriri în rândul femeilor. Actual iubit al Evei Zaharescu s-a iubit cu Andreea Antonescu, Silvia și Ada Tecuceanu de la „Bravo, ai stil!”, dar și cu Ioana Grama.

De pe lista Don Juan-ului nu lipsește nici Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, însă cea mai mediatizată poveste a fost cea cu jumătatea trupei Andre, Andreea Antonescu. Relația lor a durat 6 luni.

Ștefan Manolache are o fetiță. Tânărul este topit după ea

Ștefan Manolache are o fetiță cu fosta iubită, Alexandra. Reporterul special al emisiunii TV Acces Direct a devenit tată anul acesta, tânărul asumându-și rolul de tată chiar și după separarea de mama fiicei sale.

Decizia despărțirii ar fi fost luată de fosta parteneră de viață care nu a oferit prea multe detalii despre motivul pentru care a pus capăt relației amoroase, mai ales că este un copil la mijloc.

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!”, scria Ștefan Manolache, în mediul online, când a devenit tată pentru prima oară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE