Artistul a revenit în topurile muzicale, după ce în ultimele luni a fost concurent în reality show-ul de la Kanal D. Cântărețul a colaborat la noua melodie cu nimeni altul decât Alex Velea, care l-a susținut constant în competiția sportivă.

Cei doi prieteni au scos pe piață o piesă intitulată „Doamne, dă-mi puțin noroc”, care le-a adus foarte multe comentarii și aprecieri în mediul online. Melodia este lansată în semn de recunoștință pentru susținerea de care a avut parte Zanni la Survivor România.

„Doamne, dă-mi puțin noroc, piesa pe care am pregătit-o cu Alex Velea în semn de recunoștință pentru tot ce ați făcut pentru mine”, anunța Faimosul în urmă cu câteva zile.

Zanni, prima piesă după ce a revenit de la Survivor România. A ajuns deja în topurile muzicale

Iată că a venit și ziua cea mare, cea a lansării piesei muzicale. Melodia a reușit să ajungă la inimile și sufletele oamenilor, care i-au lăsat câștigătorului de la Survivor România 2021 foarte multe mesaje de apreciere, pe rețelele de socializare.

„Doamne dă-mi puțin noroc, doar puțin noroc / De familie peste tot, dă-mi puțin noroc / Îl împart să aibă și alții / Scap de ghinion toți frații / Doamne dă-mi puțin noroc, doar puțin noroc / 

De familie peste tot, dă-mi puțin noroc / Îl împart să aibă și alții / Scap de ghinion toți frații / Înger, îngerașul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu / Eu sunt mic, tu fă-mă mare / Eu sunt slab, tu fă-mă tare. 

Că viața e o junglă, o luptă și o fugă / Prin anii grei, cu oameni răi / Noroc că-i am pe frații mei
Și pentru ei, pentru ei sar și un foc / Uite așa mă rog”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei lansată de Zanni.

Piesa a adunat aproximativ 400.000 de vizualizări la mai puțin de 20 de ore de când a apărut pe Youtube. Are și foarte multe aprecieri din partea internauților, care s-au bucurat din plin de colaborarea celor doi artiști.

Zanni și Alex Velea au dat lovitura cu melodia „Doamne, dă-mi puțin noroc” care a ajuns deja pe locul 5, fanii fiind extrem de încântați de versurile piesei.

„A întrecut orice limită melodia asta …sună prea bine, muzica, versuri, ritmul”, „Zannidache ești fenomenal, ești un băiat bun, inteligent și vei ajunge departe!”. 

„Mă bucur că cineva de sus a avut grijă de tine”, „În sfârșit o melodie ascultabilă în trending! Rupe Zanni” sau „Talent, caracter, prietenii, succes pe mai departe băieți! Sunteți un exemplu!”, sunt câteva comentarii din online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE