Potrivit astrologului de la Antena 3, săptămâna aduce inițiative la locul de muncă, acolo unde nativii trebuie să fie mai îndrăzneți și mai productivi.

Relațiile sunt la mare preț în perioada următoare, pe informare și pe educație, motiv pentru care semnele zodiacale trebuie să cântărească și să judece lucrurile mai bine.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 iulie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Săptămână bună, axată pe comunicare și conversații. E nevoie de niște specialiști în sănătate și nu este cazul să mai amâni vizita la medic. Spre weekend vine și relaxarea binemeritată alături de prieteni.

Taur

Interes major pentru finanțe, în special la început de interval astrologic. Istețimea te poate ajuta să rezolvi multe probleme, dar e important să vezi și alte unghiuri. Acte și autorizații pentru care te-ai zbătut mult.

Gemeni

Imaginea publică este pe primul plan pentru că ții mult să ți se aprecieze valorile și calitățile. Reușești să fii onorat pentru munca depusă și negociezi foarte strâns pentru bani. În weekend se anunță drumuri.

Rac

Săptămână excelentă la locul de muncă, cu sarcini și activități duse la bun sfârșit. Elan și productivitate, cât și mai multă atenție în privința relațiilor personale. E timpul să pui la punct unele lucruri.

Leu

Lipsă de energie și nevoia să fii mai discret pentru a te concentra pe lucrurile tale. Pe de altă parte, ești într-o formă sentimentală foarte bună și te simți frumos și grozav. Weekendul este pentru partenerul de viață.

Fecioară

Reușești să pui la cap multe informații de la muncă datorită unor ședințe. Următoarele zile te poți simți nesigur pe tine și nu știi ce poziție să adopți. Finalul de săptămână vine cu activități recreative.

Balanță

Preocupare spre rezultate, acte și asumarea unor proiecte pentru care primești niște sfaturi utile. S-ar putea să găsești o ocupație care să ți se potrivească. Distracție cu prietenii și tinerii în weekend.

Scorpion

Beneficiezi de intuiție, care te poate ajuta pe parcursul săptămânii. Primești niște informații cu care reușești să faci conexiuni importante. Rezolvi tot ce îți propui pentru că ești tactic. Posibile drumuri la început de weekend.

Săgetător

Astrele te sfătuiesc să începi ușor, să nu te epuizezi. Ești în formă maximă și poți face multe lucruri. Unii pot cere recomandări într-o problemă care-i frământă. Mare atenție la bani, economisește.

Capricorn

Momente frumoase și nostalgie în primele zile ale intervalului astrologic. Posibilă vizita cuiva din străinătate sau poți pregăti chiar tu o călătorie. Tensiuni între tine și partenerul de viață undeva spre vineri.

Vărsător

Rezultate și spor de pe urma muncii tale, luni. Succes și laude din partea superiorilor, în timp ce zilele următoare sunt marcate de popularitate și rezolvarea multor lucruri. Atenție, încarcă-ți bateriile.

Pești

Vigilență și atenție la niște aspecte juridice, legale sau spirituale, să nu cumva să-ți scape ceva. Muncă multă și conducerea unor lucruri foarte bine. Farmecul personal poate deschide multe uși.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE