Începem ca de obicei cu sportul trecerea în revistă a programului TV pentru ziua de luni, 19 iulie. Sportul în programul TV luni, 19 iulie, înseamnă două transmisiuni de discipline sportive: fotbal din prima ligă şi tenis feminin de la două noi turnee.

Ultimul meci al primei etape din Liga 1 în programul TV luni, 19 iulie

La capitolul fotbal avem ultimul meci din prima etapă a noului sezon în Liga 1. Este vorba de confruntarea dintre Dinamo şi Voluntari, care vine într-un moment teribil de greu pentru câini. Noul antrenor, Dario Bonetti, va aveao misiunea foarte dificilă, trebuind să facă echipa aproape numai din jucători din pepiniera clubului, restul titularilor părăsinf echipa din motive financiare.

Tenisul feminin rămâne activ în programul TV prin turneele de la Gdynia în Polonia şi Palermo. O singură prezenţă românească avem, cea a Gabrielei Ruse, care vine după senzaţionala victorie de la Hamburg, prima in cariera ei într-o competiţie WTA.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Gdynia: Digi Sport 2

ora 17:00 Tenis feminin WTA Palermo: Digi Sport 4

ora 20:30 Fotbal Liga 1: Dinamo – Voluntari: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

Minyan, un film cutremurător în programul TV luni, 19 iulie

Avem foarte puţine filme în oferta zilei de luni, 19 iulie, în programul TV în comparaţie cu abundenţa de pelicule de tot felul care a existat în weekend. Sunt însă filme de bună valoare. Prima TV oferă o comedie nebună, Sechestrat din dragoste iar Naţional TV filmul Crimă în deşert.

Însă pelicula serii vine de pe Cinemax. Minyan este povestea unui tânăr evreu rus din New York, prizonier multă vreme a conservatorismului părinţilor săi şi care ieşit din această închisoare se decoperă pe sine şi orientarea sa homosexuală în braţele unui barman.

ora 20:00 Sechestrat din dragoste: Prima TV

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Trecutul: PRO Cinema

ora 21:00 Crimă în deşert: Naţional TV

ora 21:00 Minyan: Cinemax

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE