Tânăra în vârstă de 20 de ani l-a caracterizat pe artistul care a reușit să pună mâna pe premiul în valoare de 50.000 de euro. După ce l-a numit „măscărici”, în glumă, în clipa în care a fost eliminată din concurs, iată că acum mai adaugă și altceva.

Fosta Războinică de la Survivor România este convinsă că Zanni are cu totul alt caracter față de cel pe care l-a afișat timp de aproape 7 luni pe micile ecrane, în fața telespectatorilor. Concret, Maria Chițu nu pare să aibă o părere prea bună despre cântăreț.

Maria Chițu, declarație surpriză despre Zanni de la Survivor România. Ce a spus despre el

Maria Chițu nu a vorbit direct despre câștigătorul Survivor România 2021, ci s-a adresat mai mult celor de acasă, celor care l-a votat în număr foarte mare în finala emisiunii din Republica Dominicană.

„Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni”, a spus fosta Războinică de la Kanal D, într-un live de pe pagina sa de Instagram, scrie wowbiz.ro.

La polul opus, tânăra a vorbit și despre persoanele pentru care are numai cuvinte de laudă. Culiță Sterp, Cătălin Moroșanu și Jador sunt concurenții pe care Maria Chițu i-a apreciat în timpul competiției sportive.

„Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție.

Cătălin Moroșanu este printre puținii oameni și printre cele mai faine persoane pe care le-am întâlnit la Survivor. Un caracter frumos, cu bun simț, un om care respectă femeile.

E un om care se pune în locul altor oameni care trec prin greutăți, un om sensibil și în același timp foarte motivat când vine vorba de a intra pe traseu”, a mai spus blondina.

Maria Chițu, adevărul despre apropierea de Jador. L-a plăcut sau nu pe artist

În ceea ce-l privește pe Jador, fosta participantă de la Kanal D a ținut să precizeze că artistul este o persoană amuzantă, cu care nu a reușit să interacționeze foarte mult pe parcursul reality-show-ului.

Cu toate acestea au existat speculații potrivit cărora Maria Chițu l-ar plăcea pe cântărețul de muzică de petrecere. Tânăra a dat cărțile pe față acum și a subliniat faptul că nu l-a plăcut niciodată pe Jador în acest sens.

Războinica s-a concentrat extrem de mult asupra jocului din Republica Dominicană, dar a reușit să-și facă o părere despre toți concurenții, atât de la ea din echipă, cât și de la Faimoși.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE