Horoscopul iubirii pentru luna august 2021 vine cu multe vești plăcute pentru majoritatea zodiilor. Fecioarele sunt cele mai favorizate din punct de vedere sentimental în perioada care urmează.

Luna august aduce multe surprize plăcute în special pentru nativii care își caută sufletul pereche. Vor fi momente pe care nu le vor uita. Chiar dacă pentru multe zodii vorbim despre scurte aventuri de vară, nu trebuie să își piardă încrederea că partenerul de-o noapte se poate transforma în omul alături de care să își trăiască tot restul vieții.

La capitolul iubire stau bine următoarele zodii: Fecioară, Berbec, Leu, Rac, Capricorn și Vărsător. Cele 6 zodii au șanse foarte mari să cunoască acei oameni în care să își pună încrederea, cu care să pornească orbește la drum.

Horoscopul iubirii pentru august 2021

Fecioarele simt din nou fiorii iubirii după o perioadă în care nu au dat mare importanță laturii sentimentale, concentrându-se mai mult asupra carierei și a sănătății.

Berbecii cunosc și ei persoane speciale și vor să trăiască o poveste de iubire cu totul diferită față de ce au avut parte până acum.

Racii sunt în continuare bine aspectați astrologic în luna august, la fel cum erau în luna iulie. Continuă să producă bucurii în inimile celorlalți. Sunt niște adevărați cuceritori.

Leii, Capricornii și Vărsătorii, în schimb, s-ar putea limita la flirt și scurte aventuri sexuale.

Există și zodii care trebuie să fie ceva mai atente la cum își gestionează viața amoroasă. Taurii, de pildă, trebuie să renunțe la orgoliu dacă vpr să fie fericiți în cuplu. Sunt nevoiți să renunțe la multe alte lucruri pentru a le fi bine, dar cel de la care pornesc toate problemele este orgoliul.

Gemenii reușesc să strice tot ce construiesc frumos. Sunt uneori atât de încăpățânați în a experimenta lucruri încât pot distruge lucrurile frumoase pe care le dobândesc.

Peștii sunt în pragul despărțirii

Nici Balanțele nu au un august excelent din punct de vedere amoros. Pentru nativii de aer, a opta lună din an va fi una bulversantă căci pot descoperi anumite infidelități.

Scorpionii au și ei niște probleme de rezolvat, iar gelozia îi împiedică să evolueze. Săgetătorii trebuie să învețe să se iubească în primul rând pe ei și abia apoi să le acorde încredere altora.

Peștii riscă să se despartă de actualul partener pentru că realizează că își doresc altceva.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE