În momentul de față fanii celor doi foști concurenți de la Kanal D așteaptă să vadă ce se întâmplă între ei sau dacă mai sunt șanse să ajungă la un consens și să se împace, după ce s-ar fi certat de la un mesaj.

Câștigătorul Survivor România s-a arătat dezamăgit de frumoasa brunetă, care l-a susținut până în marea finală. Pe de cealaltă parte și fosta gimnastă spune că între ei nu a fost vorba niciodată de o relație amoroasă.

Chiar și așa internauții se așteaptă la gânduri mai bune din partea celor doi și speră că Ana Porgras și Zanni vor reuși să treacă peste toate neînțelegerile și să formeze, în sfârșit, un cuplu.

Ana Porgras și Zanni de la Survivor România, șanse de împăcare? Cum se înțeleg

Un prieten apropiat a dezvăluit că în momentul de față Ana Porgras și Zanni de la Survivor România nu-și vorbesc și nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. În plus, imaginile în care apăreau împreună au fost șterse.

„Relația dintre Zanni și Ana este una foarte rece în acest moment. Nu și-au mai vorbi deloc după ce s-au întors din Republica Dominicană, și-au dat unfollow pe Instagram.

Nici unul nu are măcar o fotografie în care să apară amândoi, cu toate că Ana a fost în Dominicană să-l susțină și s-au pozat acolo.

În acest moment este foarte greu de vorbit despre o împăcare, dacă nici unul nu face vreun pas în sensul ăsta.

Singura șansă să se împace ar fi să treacă peste orgolii și să discute despre situația lor, că e clar că amândoi suferă într-un fel sau altul”, a declarat un prieten apropiat celor doi foști concurenți de la Survivor România 2021 pentru wowbiz.ro.

Ana Porgras și Zanni de la Survivor România, presiune din partea internauților

Mai mult decât atât, amicul celor doi foști Faimoși de la Survivor România susține că este foarte mare presiune din partea fanilor pe umerii lor. Toată lumea crede că Zanni și frumoasa brunetă s-au iubit, dar adevărul pare să fie cu totul altul.

„Fanii le scriu aproape zilnic, există și mult hate… E greu să nu te lași influențat de mesajele pe care le primești zilnic.

Cea mai rea chestie e că Zanni și Ana se comportă ca doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit deși între ei nici nu a fost o relație adevărată”, a mai spus amicul celor doi, mai arată sursa citată.

Ana Porgras susține că între ea și protejatul lui Alex Velea nu a fost nimic altceva decât o prietenie foarte strânsă, dovadă că l-a susținut din tot sufletul să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE