Tânăra care studiază de ceva vreme în Statele Unite ale Americii, jurnalismul, a avut parte de o aniversare specială, dovadă că a primit sute de trandafiri roșii.

Concret, fiica lui Ion Țiriac s-a bucurat de surpriza venită din partea celor dragi, dovadă că a imortalizat momentul în care este înconjurată de buchetele de flori.

Printre persoanele publice care i-au urat un sincer și călduros „La mulți ani!” se numără Ileana Lazariuc, dar și Nadia Comănici, care este bună prietenă cu celebrul ei tată.

Ioana Țiriac a împlinit 24 de ani. A primit în dar buchete imense de trandafiri

Ioana Țiriac a primit foarte multe mesaje din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, deși nu este o persoană care să frecventeze des cercurile mondene.

Tânăra este discretă și încearcă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, dar cu toate acestea publică imagini spectaculoase din vacanțele pe care le organizează în diferite locuri exotice.

Născută în timpul relației cu jurnalista egipteancă Sophie Ayah, frumoasa blondină a studiat o perioadă în România. Fiica lui Ion Țiriac a urmat cursurile Școlii Americane din București, copilăria fiind petrecută în Monte Carlo.

În momentul de față blondina studiază în America jurnalismul, la fel ca mama sa. În ceea ce privește viața amoroasă, Ioana Țiriac este la fel de discretă, abia recent aflându-se cu cine se iubește.

Fiica fostului jucător de tenis trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr de origine libaneză, pe numele său Johnny Chammas. El a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami și provine dintr-o familie bogată.

Este primul bărbat cu care Ioana Țiriac s-a afișat în mediul online, semn că relația amoroasă dintre ei este una cât se poate de serioasă.

Ioana Țiriac, o tânără frumoasă și deșteaptă. Face și acțiuni caritabile

Fiica lui Ion Țiriac nu este numai o tânără frumoasă, ci pe deasupra și deșteaptă. Frumoasa blondină se bucură de susținerea celebrului său tată și nu este de mirare că este implicată în tot felul de proiecte.

Pe lângă vacanțele exotice pe care le face, Ioana Țiriac se ocupă și de acțiuni caritabile, una dintre ele având loc cu puțin timp înainte să plece la studii în Statele Unite ale Americii.

Omul de afaceri nu poate decât să fie mândru de fiica sa, din relația cu jurnalista Sophie Ayah având și un băiat mai mic, pe nume Karim.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE