Jean-Claude Van Damme este din nou în România. Acesta a fost surprins la un restaurant cunoscut din București în compania mai multor prieteni. Cel mai probabil celebrul actor a discutat despre un nou proiect.

Înainte de a ajunge la restaurant, acesta a fost filmat într-o mașină alături de un grup de clujeni ascultând melodii interpretate de Tzancă Uraganu.

Jean-Claude Van Damme a mai fost în țara noastră de câteva ori în urmă cu mai mulți ani pentru a turna mai multe filme.

Jean-Claude Van Damme a venit din nou în România

Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Ajuns la vârsta de 60 de ani acesta a făcut furori în toate colțurile lumii jucând în zeci de filme de acțiune.

Actorul a revenit în Români pentru a discuta probabil despre un nou proiect. Jean-Claude Van Damme a fost surprins la un restaurant cu celebrul bucătar Joseph Hadad, pe care nu îl mai văzuse de 16 ani.

“Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu și astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a scris Joseph Hadad în dreptul fotografiei în care apare alături de Van Damme.

Van Damme împreună cu Joseph Hadad
Van Damme împreună cu Joseph Hadad

Actorul a fost însoțit la restaurant de mai multe persoane printre care Eduard Irimia (producător TV), Michel Adam Lisowski (proprietarul unei televiziuni) sau Anthony Hickox (regizor).

Van Damme, filmat în timp ce asculta manele

Înainte de a merge la restaurant, actorul a fost filmat într-o mașină împreună cu mai mulți bărbați. Mândri că îl au alături pe celebrul  Jean-Claude Van Damme aceștia au făcut mai multe filmulețe pe care le-au postat pe Facebook. Clujenii nu au ratat ocazia de a-i pune să asculte melodii interpretate de Tzancă Uraganu.

“Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus bărbatul care conducea mașina.

“Nu este OK pentru social media”, a spus repede Van Damme.

Imaginile au fost văzute de sute de internauți care au lăsat și o grămadă de mesaje, unele chiar amuzante.

“Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme. Unde l-ați găsit, mă?”, a scris un internaut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE