Cântărețul s-a menținut pe linia pe plutire și a încercat tot felul de variante să facă rost de bani, în urmă cu puțin timp venind cu un anunț important pentru toți cei care-l apreciază.

Scrie scenarii de film și locuiește într-un hotel din nordul Capitalei, unde plătește 130 de lei pe noapte. Gigel Frone este mulțumit de traiul său de zi cu zi și nu-și dorește să stea cu chirie, deși ar plăti mult mai puțin.

În plus, finalistul de la „Românii au talent” cântă pe litoralul românesc sau la diferite petreceri private. Artistul nu are un tarif fix și negociază în funcție de evenimentul unde este chemat.

Ce face Gigel Frone după Românii au talent. Cum își câștigă banii

„Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri.

Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești.

Dar pe lângă cântări, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film, »Viață dublă» se numește – epocă, mister. 

Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori. Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, câte ore vrea să-i cânt.

La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde”, a mărturisit Gigel Frone într-un interviu pentru ciao.ro.

Gigel Frone, optimist în privința viitorul. Ce vrea să facă

Fostul concurent de la Pro TV cântă atât cu vocea, cât și cu chitara, un instrument muzical pe care-l deține de ani buni și care ar avea nevoie de ceva îmbunătățiri.

Mai mult decât atât, fostul finalist de la „Românii au talent” își pune speranța și în emisiunile TV unde este invitat pentru a cânta.

Gigel Frone speră să fie chemat la ziua lui Andi Moisescu, în octombrie, pentru a-i face aniversarea mai animată, juratul fiind una dintre persoanele care a avut încredere în talentul său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE