Mario Mutu se bucură de vacanță. Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care arată nu numai faptul că se bucură din plin de momentele libere, cât și că și-a făcut un nou tatuaj.

Cum arată Mario Mutu la 18 ani. Acesta s-a lăudat cu un nou tatuaj

Fiul lui Adrian Mutu are 18 ani este în vacanță alături de prietenii săi, pe un iaht. Prea multe detalii nu a oferit despre locația în care se află, dar, cu siguranță, se distrează de minune.

Totuși, el postat o fotografie, în care apare și o descriere care arată care arată că tânărul se pune mereu pe primul loc și știe cum să facă propriile alegeri în viață.

„Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales”, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

De asemenea, în fotografia surprinsă se vede și noul tatuaj al tânărului, care parcă a pozat special pentru a pune în valoare acest tatuaj. Este vorba despre un desen de dimensiuni foarte mari, care îi acoperă toată mâna.

Cum arată Mario Mutu la 18 ani. Acesta s-a lăudat cu un nou tatuaj
Cum arată Mario Mutu la 18 ani. Acesta s-a lăudat cu un nou tatuaj. Sursa foto: Instagram

Mario Mutu a crescut departe de România. Alexandra Dinu și el au locuit în Italia

Mario Mutu a fost crescut doar de mama sa, Alexandra Dinu. Cei doi au locuit în Italia. Totuși, tatăl a păstrat o relație bună cu fiul său, pe care îl vizita cât de des putea.

Actrița recunoștea că i-a fost greu să fie mamă singură, dar copilul a făcut totul mai ușor și se bucurau împreună de fiecare zi. Acum, Mario Mutu este major, iar în luna septembrie el va împlini 19 ani.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni.

Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături.

Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE