Frumoasa blondină a suferit schimbări radicale după ce a venit pe lume fiica sa, Josephine Ana. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a reușit să slăbească foarte mult fără diete drastice.

Alăptarea, dar și faptul că este foarte activă în continuare o ajută pe vedetă să se mențină în formă maximă. În plus, Gina Pistol are un meniu zilnic de la care nu se abate și pe care l-a dezvăluit în online.

Iubita lui Smiley nu sare peste nicio masă și consumă tot ce-i poftește inima, fără să renunțe la anumite produse. Blondina are grijă ca mesele sale să fie sănătoase și fără multe calorii.

Gina Pistol, un nou stil de viață după naștere. Ce conține meniul vedetei de la Antena 1

Mai exact, Gina Pistol consumă la micul dejun o salată orientală, alături de un ceai verde cu lămâie, care o ajută să nu ia în greutate. Ulterior, gustarea este formată dintr-un fruct.

Masa de prânz nu este nici ea foarte încărcată, dar este sățioasă. Vedeta de la Antena 1 nu se reține de la nimic și se delectează cu o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki. Nici aici nu lipsesc fructele, de data aceasta deshidratate.

Dacă foarte multe vedete de pe meleagurile autohtone nu mai consumă nimic după ora 18:00, nu același lucru se întâmplă și în cazul prezentatoarei de la „Asia Express”.

Gazda emisiunii culinare „Chefi la cuțite” nu sare peste nicio masă, la cină savurând ficăței de pui, piure de legume și o salată de varză.

Așa arată meniul zilnic consumat de Gina Pistol
Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor meniul zilnic. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, slăbire spectaculoasă după ce devenit mamă

Gina Pistol recunoaște că nu a ținut cont de nimic pe perioada sarcinii, dovadă că a luat destul de mult în greutate. Cu puțin timp înainte de a deveni mamă ajunsese la greutatea de 80 de kilograme, însă la scurt timp după naștere a dat jos 15 kilograme.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory acum ceva vreme.

Vedeta nu a făcut prea mari eforturi, însă a pus foarte mare preț pe alimentație, mai ales că la început nici nu avea voie să facă mișcare. În momentul de față blondina a reușit să slăbească o măsură la haine.

Iubita lui Smiley poartă M sau 38 la majoritatea hainelor pe care și-a le-a achiziționat în ultima perioadă și nu se oprește aici. Gina Pistol își dorește să ajungă la formele de dinaintea sarcinii, la măsura S.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE