Simona Hapciuc și Albert Oprea au fost văzuți din nou împreună. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi sunt într-o relație. Până acum, nici nu au confirmat, dar nici infirmat acest lucru.

Albert Oprea și Simona Hapciuc, din nou împreună

Tocmai de aceea, fanii sunt pe jar și vor să știe ce se petrece, de fapt, între aceștia. Acum, au apărut noi imagini în care apar cei doi.

De această dată, sunt chiar filmări care ar putea să îi dea de gol pe Simona Hapciuc și Albert Oprea.

Simona Hapciuc și Albert Oprea dau de înțeles că între ei ar fi ceva mai mult de o prietenie. Cei doi au ieșit în mall împreună, unde au luat și masa.

Atunci, fosta faimoasă l-a filmat pe partenerul său cum aștepta la coadă să ia mâncarea, în timp ce ea îl aștepta la masă.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Noile imagini publicate de cei doi pe rețelele de socializare arată că ei au ieșit în parc.

O filmare pusă de Simona Hapciuc pe contul ei de Instagram arată cum stă pe o bancă cu fostul ei coleg de la Survivor România.

Albert Oprea a pupat-o pe Simona Hapciuc pe obraz
Albert Oprea a pupat-o pe Simona Hapciuc pe obraz. Sursa foto: Instagram

Albert Oprea a pupat-o pe obraz pe colega lui de la Survivor

Atunci când vede că este filmat, Albert Oprea îi transmite un mesaj lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, în care face o glumă și spune că el a fost votat favoritul publicului.

Gestul pe care îl face apoi este cel cu adevărat surprinzător. Acesta s-a apropiat foarte mult de prietena sa, i-a luat capul în mâini și a sărutat-o cu foc pe obraz.

Simona Hapciuc s-a arătat foarte amuzată și râdea pe tot parcursul filmării. Totodată, o altă dovadă în sprijinul zvonurilor care arată că cei doi au o relație, este aceea de pe contul de Instagram al fostului războinic.

Acesta a publicat o fotografie cu Simona Hapciuc pe contul lui, la story, în dreptul căreia a pus o inimioară. Aceasta se afla la o emisiune TV, iar postarea dă de înțeles că Albert Oprea o urmărește pe aceasta și când apare pe sticlă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE