Blondina apare într-o nouă ipostază alături de iubit, un afacerist originar din Cluj-Napoca. După ce au apărut împreună la piscină și între așternuturi, acum cei doi sunt într-o ipostază tandră.

Cântăreața și actualul partener de viață și-au făcut un selfie, în care bărbatul o sărută pe vedetă pe obraz. Nu lipsesc nici declarațiile de dragoste, semn că cei doi nu se mai ascund.

Anda Adam și actualul iubit, imagine împreună. Cântăreața este în culmea fericirii

„Îndrăgostită”, este mesajul simplu și la obiect care apare în legătură cu imaginea cu pricina, fericirea lor fiind vizibilă cu ochiul liber.

Anda Adam este cucerită de omul de afaceri din Cluj, care i-a furat inima după separarea de tatăl fiicei sale, Evelina. Cei doi au o dragoste pe care nu o mai țin departe de ochii curioșilor.

În momentul de față se bucură de câteva zile de vacanță pe o plajă superbă din Cannes, Franța. Distracția, voia bună și șampania sunt ingredientele pe care mizează cei doi.

„Te iubesc”, este o altă postare lăsată de blondină pe Instagram. Bărbatul nu a rămas indiferent și i-a răspuns imediat vedetei. „Și eu”, a scris acesta.

Anda Adam, imagini din vacanța cu noul iubit
Anda Adam, imagini din vacanța cu noul iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sorin Nicolescu, adevărul despre divorțul de Anda Adam

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit după 6 ani de mariaj, în ultima perioadă existând multe zvonuri pe marginea faptului că lucrurile nu mai merg bine între ei.

Cu toate acestea cântăreața a spus mereu că relația cu partenerul ei de viață merge ok, însă în urmă cu o lună totul s-a confirmat. Sorin Nicolescu este cel care a dat cărțile pe față.

Fostul soț al artistei nu a dorit să dea din casă și a vorbit foarte frumos despre mama fiicei sale, precizând că blondina este liberă să-și trăiască viața după bunul plac.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi?

Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă.

Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mărturisit Sorin Nicolescu la Antena Stars.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE