Avem șanse pentru succes, dar mai întâi trebuie să analizăm ce am făcut în trecut, pentru a ne da seama ce am greșit, dacă lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi așteptat noi. O să știm cum să procedăm de data aceasta.

Vibrația zilei de vineri este cifra 5 și avem curajul să facem lucruri noi.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 23 iulie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Ai de făcut niște cheltuieli cu casa, sau mai bine zis vrei să le faci, pentru a-ți asigura cel mai mare grad de confort. Poate lucrezi de acasă și vrei să fie totul perfect pentru muncă.

Taur

Cei singuri ar putea avea o șansă la iubire în ziua de vineri, pentru că se poate să apară cineva care să vă stârnească interesul amoros.

Gemeni

Plecați într-o vacanță scurtă, vă faceți bagajul și destinația poate fi muntele, mergeți undeva la aer curat.

Rac

Începi un nou proiect care merge foarte bine, dar ai nevoie de bani pentru a pleca în concediu, așa că faci rost de undeva.

Leu

Toate eforturile tale vor fi lăudate în ziua aceasta, conform astrologului Neti Sandu de la Pro TV. De asemenea, ai proiecte importante și te simți energic.

Fecioară

Este momentul să te dedici ție. Vrei să arăți și să te simți bine, așa că faci niște lucruri în acest sens.

Balanță

Primești un răspuns de la autorități care te lămurește, iar prin acest lucru poți începe proiectele noi pe care le aveai în cap. Poate chiar faci niște cursuri.

Scorpion

Toate eforturile depuse de tine vor fi știute și de ceilalți și devii un fel de erou pe scena socială, mai ales că toate acestea au un feedback pozitiv.

Săgetător

Sunt șanse ca cei din zodia Săgetător să plece de acasă. Fie că este la mare sau la munte, vor să iasă, să se bucure de peisaje și de oameni noi, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu.

Capricorn

Vești bune pentru cei din zodia Capricorn. Apare cineva în viața voastră cu care aveți multe lucruri în comun, poate fi cineva din trecutul vostru. Vă bucurați de compania acestei persoane.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător merg la un interviu pentru un job și au toate șansele să obțină un răspuns afirmativ. Și banii pe care i-ai primi sunt mai mult decât suficienți.

Pești

Pleci într-o plimbare îndelungat, alături de o persoană tânără. Te poți întoarce pe seară sau chiar peste două zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE