Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au recunoscut că sunt împreună. Cei doi foști concurenți de la Survivor România au anunțat că sunt într-o relație. Aceasta are doar câteva zile, dar zâmbetele de pe fața lor spun totul.

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România formează un cuplu

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor România au pus capăt zvonurilor privitoare la relația dintre ei și au recunoscut, oficial, că sunt împreună.

Cei doi au dezvăluit și cum a început totul între ei, în cadrul emisiunii Survivor România. Ei au simțit o atracție puternică unul față de celălalt încă de la început.

Mai mult, la un moment dat, ei chiar au ajuns să se sărute când camerele de filmat nu erau pornite. La o plimbare pe plajă, după discuții îndelungi, a avut loc și primul sărut dintre cei doi.

Roxana Ghiță a dezvăluit chiar că ea simțea atracția, dar credea că Andrei nu va simți la fel pentru ea. Totuși, și fostul concurent de la Survivor avea sentimente pentru ea, conform wowbiz.ro.

Cum au ajuns împreună Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. Ea s-a despărțit de iubitul său pentru colegul de platou

Dar, totul s-a terminat atunci când concurenta a plecat acasă și a revenit la iubitul său, care o aștepta. Totuși, aceasta s-a despărțit de el, până la urmă, pentru a fi împreună cu Andrei Dascălu, așa cum o îndemna sufletul.

„Nu mi-am dorit ceva în competiție, am așteptat să ieșim să vedem dacă se întâmplă ceva și s-a întâmplat. S-a împăcat cu fostul ei când a ajuns acasă.

Am înțeles situația. Dacă nu era cu fostul, ne cuplăm mai repede”, a spus Andrei.

Roxana Ghiță a dezvăluit că simte că a fost alegerea potrivită faptul că a renunțat la relația sa pentru Andrei Dascălu și a dezvăluit că a simțit o energie puternică ce o leagă de acesta.

„Rațional, nu am simțit că trebuie să mă despart de prietenul meu. Dar a fost ceva energetic, sufletește care m-a atras de Andrei. Sunt sigură că este alegerea potrivită. Când ne-am întors din Vama, ne-am despărțit”, a dezvăluit Roxana.

„Eu n-am forțat-o să se despartă de fostul ei, mă bucură când îmi spunea că se gândește la mine”, a mai spus Andrei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE