Adela Popescu a decis ca deocamdată să nu își scoată bebelușul afară din casă. Actrița spune că temperaturile ridicate ar putea să-i facă rău.

Soția lui Radu Vâlcan a devenit mămică pentru a treia oară în urmă cu aproape două săptămâni.

Adela Popescu, o mămică grijulie. De ce nu își scoate bebelușul afară

Proaspăta mămică își ține la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face. Într-un filmulețe aceasta le-a explicat prietenilor virtuali de ce a decis deocamdată să nu-și scoată bebelușul afară din casă. Adela Popescu spune că soarele ar putea să-l afecteze grav pe cel mic pentru că deocamdată are pielea foarte sensibilă.

“Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r.pe bebeluș).

Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară.

Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră”, spune Adela Popescu pe InstaStory.

Actrița și-a trimis ceilalți doi băieți la bunici în această perioadă.

“Mă gândesc cu groază ce s-ar fi întâmplat dacă erau băieții acasă, v-am zis că sunt plecați la Șușani, la bunici, și acolo temperatura e puțin mai scăzută, plus că părinții mei au foarte mulți copaci, pot să stea mai mult în curte, că altfel, dacă îi aveam în București, nu știu ce făceam cu ei”, a mai declarat ea.

Adela Popescu, mămică pentru a treia oară

În urmă cu aproape două săptămâni, Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară.

“Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă”, a scris actrița la scurt timp după ce a născut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE