Mihai Rait Dragomir, actorul care joacă rolul lui Dorel în serialul “Las Fierbinți” profită de vacanță. A plecat împreună cu soția sa pe litoral pentru câteva zile.

Actorul a postat pe contul de socializare o fotografie în care toate privirile au fost atrase de Ana Maria.

Cum și-a fotografiat Dorel din „Las Fierbinți” soția pe litoral. Ana Maria și-a expus formele

Soția lui Mihai Rait, în vârstă de 27 de ani, face furori pe litoral. Actorul și-a fotografiat frumoasa soția în costum de baie și le-a arătat și fanilor. Poza a fost făcută pe balconul hotelului unde sunt cazați cei doi soți.

Ana și-a etalat formele într-un costum de baie din două piese. Nu au lipsit ochelarii de soare și o șapcă.

Cum au văzut imaginea fanii s-au înghesuit să lase comentarii. “Sunteți un cuplu minunat, multă sănătate, și bucurii”, “Doi oameni frumoși și simpli”, “Vacanță plăcută”, sunt câteva dintre mesajele primite de Mihai Rait.

Ana Maria, o prezență discretă

Chiar dacă are un soț celebru, tânăra a preferat mereu să fie extrem de discretă și nu îi place să apară în emisiuni. Cei doi s-au cunoscut la un spectacol. După doar trei luni au decis să se logodească.

“La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final.”, a declarat actorul

În urmă cu aproape trei ani se năștea băiețelul cuplului, Alexandru. Între Mihai Rait Dragomir și Ana Maria este o diferență de 14 ani, însă actorul a declarat că acest lucru nu a fost niciodată un impediment.

“La noi nu se simte vârsta. Eu nu o simt, soția mea nu o simte. Este o persoană condidă.Soția mea nu vrea să iasă în evidență.

Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă știu din copilărie”, povestea în urmă cu ceva vreme Mihai Rait.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE