Planeta Jupiter intră în zodia Vărsător începând cu 28 iulie 2021. Începe o perioadă de reașezare pentru zodiile care au făcut eforturi consistente pentru a fi în pas cu lumea.

Lucrurile nu vor mai sta așa cum erau odinioară. Pentru mulți, șansele de reușită vor fi ceva mai mari. Succes vor avea în special nativii care au muncit din greu, cei onești și sinceri cu propria lor traiectorie în viață.

Berbecii sunt puși în fața unor alegeri importante. Jupiter le dă o ocazie unică de a ieși în față din punct de vedere profesional.

Planeta Jupiter în zodia Vărsător pe 28 iulie 2021. Efectele

Taurii sunt destul de recalcitranți și pot pierde prietenii frumoase, construite în ani. Felul în care se raportează la oamenii din jurul lor poate fi unul deranjant.

Gemenii duc anumite bătălii interioare și își răspund la câteva întrebări importante. Jupiter le aduce acele revelații de care aveau nevoie încă din adolescență.

Racii au parte de surprize plăcute din toate punctele de vedere. Stau bine la capitolul dragoste și au baftă și în cariera aleasă.

Leii sunt ceva mai temperamentali. Se implică în tot felul de dispute în care nu ar trebui să intre în mod normal.

Fecioarele vor să rupă legăturile cu oamenii care nu reprezintă nimic pentru ele. S-au săturat să fie consilierele în psihologie ale celorlalți și nu mai vor să asculte dramele nimănui.

Balanțele sunt extrem de hotărâte în legătură cu parcursul lor profesional. Iau decizii pe care trebuie să le cântărească atent.

Capricornii, motivați de un proiect nou

Scorpionii pun capăt unei perioade extrem de lungi de agonie. Răul nu s-a terminat, însă noile perspective îi pot ajuta să se raporteze cu alți ochi la tot ce li se întâmplă.

Săgetătorii reușesc să câștige timp pentru a scăpa de anumite griji. Vor să facă lucrurile corect, ca la carte, fără să perturbe pe nimeni.

Capricornii sunt extrem de motivați de un proiect nou. Jupiter le oferă șansa de a ieși în față cu ceva spectaculos.

Vărsătorii sunt cei mai avantajați. Primesc vești bune de la astre în special cei care călătoresc.

Peștii reușesc să își înțeleagă mai bine propriile emoții și să nu mai judece aspru oamenii care gândesc și se poartă diferiți de felul în care sunt ei construiți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE