Frumoasa brunetă și cascadorul austriac trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la distanță, pandemia de coronavirus ținându-i departe unul de celălalt o vreme destul de lungă.

Jurata de la Masked Singer România este fericită alături de iubitul ei, cu care are o legătură amoroasă de 7 ani. Mihaela Rădulescu spune acum se întâmplă între ea și sportiv.

Vedeta a mărturisit că abia așteaptă să termine filmările de la Pro TV pentru a fi aproape de cei mai importanți bărbați din viața ei, Felix și fiul său, Ayan.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Felix Baumgartner. Bruneta a dat cărțile pe față

Mihaela Rădulescu este nerăbdătoare să-i aibă aproape pe cei dragi de ziua sa de naștere, bruneta urmând să împlinească frumoasa vârstă de 52 de ani pe 3 august.

Fosta gazdă de la Ferma va pleca zilele acestea în Monte Carlo, acolo unde locuiește de ani buni și unde își așteaptă cu brațele deschise băiatul aflat în vacanță.

„Face foarte bine. Abia așteaptă să ne vedem de ziua mea, plec la el după ce încheiem filmările la Masked Singer. În trei-patru zile sunt înapoi acasă.

Ayan este bine de tot, în vacanță, își așteaptă și el mama, care e plecată la filmări. Atât: să fiu cu fiul meu, să fiu cu Felix și să am bucuria asta de a fi din nou împreună.

Până acum, am avut toți o viață împrăștiată și e greu așa, mai ales după atâta despărțire unii de alții, după pandemia asta.

Acum avem, slavă Domnului, timp să ne vedem”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru click.ro.

Mihaela Rădulescu, sătulă de zvonurile despărțirii de Felix Baumgartner

Vedeta de la Pro TV este mult mai discretă de când se iubește cu Felix Baumgartner și nu dorește să ofere prea multe detalii despre ce se întâmplă cu legătura amoroasă care durează de 7 ani.

Fosta iubită a lui Dani Oțil își trăiește relația departe de ochii curioșilor, declarând la un moment dat că oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE