Starea Nației revine pe micile ecrane cu o ediție de vacanță. Timp de o lună emisiunea nu va fi prezentată de gazda sa obișnuită, Dragoș Pătraru.

Acesta este în vacanță și va fi înlocuit de Ștefania Cîrcu. Anunțul a fost făcut chiar de realizatorul emisiunii.

Cine este noua gazdă de la Starea Nației. De ce va lipsi Dragoș Pătraru o lună

În luna august, Starea Nației va reveni din vacanță. Gazda emisiunii, Dragoș Pătraru va lipsi însă timp de o lună. Locul său va fi luat de Ștefania Cîrcu, cunoscută publicului pentru aparițiile sale la Starea Nației.

Ea interpretează diferite personaje în scenetele realizate de Dragoș Pătraru.

“Ușor-ușor, ieșim din atmosfera de vacanță și ne pregătim de un nou sezon. Înainte să revină Dragoș însă, ne mai relaxăm o lună cu niște ediții speciale Starea Nației (de vacanță), alături de Ștefania!”, a fost mesajul postat în urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook a emisiunii.

Prima TV va începe să difuzeze nou sezon al emisiunii luni, 2 august, de la ora 22.00. Schimbarea a fost anunțată și printr-un promo online.

Dragoș Pătraru, amenințat cu moartea

În urmă cu câteva luni, realizatorul emisiunii Starea Nației a trecut printr-o experiență neplăcută. Acesta a fost amenințat cu moartea. Nici colegii prezentatorului nu au scăpat.

Dragoș Pătraru a spus că a primit mesajele de amenințare de la o persoană care ar putea duce la bun sfârșit ce și-a propus. Realizatorul emisiunii a depus o plângere la poliție.

“Azi, au venit însă alte amenințări, mult mai nuanțate:
“Vreți să muriți așa precum Charlie Hebdo?”
“Să mă… pe cadavrele voastre!” (probabil pe-asta a învățat-o de la polițiștii de la secția 16 din București)
“Sunteți pregătiți pentru un Charlie Hebdo de România?”
“Să nu vă plângă jegurile după.”

“Pregătițivă să nu ziceți că nu ați fost avertizați.” (ar fi fost culmea să știe unde să pună cratimă, nu?)
“Când o să vă spânzurăm să nu mă întrebați de ce.” (ok, deci nu vom face pneumonie de la glonțul rece!)

După ce ne-am sfătuit în redacție, am decis că depunem totuși o plângere la Poliție, la Otopeni, pentru că aici avem acum activitatea cu emisiunea.

Îmi spunea un prieten tot din presă că a depus o plângere pentru o amenințare asemănătoare de un an și jumătate. Nu a primit niciodată vreun răspuns, deși și acolo autorul era identificat. Acum, na, România, cum ne-o fi norocul”, spunea atunci prezentatorul TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE