Fosta prezentatoare TV a revenit acasă, în timp ce micuța născută la 7 luni a rămas în grija cadrelor medicale până când reușește să ia în greutate suficient pentru a fi externată.

În momentul de față, Ema cântărește numai 2 kilograme, Cristina Cioran mărturisind că lucrurile decurg cât se poate de normal, dovadă că a plecat la mare cu iubitul ei, Alexandru Dobrescu.

Vedeta a mers să-și viziteze mama, Cornelia, care locuiește în Constanța, după ce în urmă cu numai două zile și-a serbat ziua de naștere. Din păcate, plecarea actriței din București nu a fost privită cu ochi buni de fani.

Cristina Cioran, în vizorul fanilor. Actrița a fost criticată pentru că a plecat în vacanță

Internauții i-au reproșat Cristinei Cioran că a plecat să se distreze, în condițiile în care fiica sa este în continuare în spital, unde luptă să se întremeze și să ia cât mai mult în greutate.

Blondina s-a externat pe propria răspundere, precizând că nu o poate ajuta pe fiica sa în niciun fel dacă rămâne în unitatea medicală în care a născut. În schimb, o vizitează cât de des poate, mereu cu test covid înainte.

„Doamne ferește, da nu aș fi plecat din spital, da pai la mare”, „Ferească Dumnezeu, cred că muream acolo, dormeam în fața spitalului și acasă nu plecam fără fetița mea, dar la mare, ferească Dumnezeu”.

„E foarte frumos că îți celebrezi mama, dar mie ca și mamă mi se pare foarte ciudat ca tu să fii la mare și fetita ta în incubator. Eu personal aș face 13-14 în fața spitalului” .

„Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva! Eu plăteam zi de zi spitalul, numai să mă lase să stau lângă copilul meu!”, sunt câteva dintre mesajele venite din partea celor care urmăresc activitatea vedetei în online.

Cum a reacționat Cristina Cioran după ce a fost criticată de fani

Cristina Cioran a citit mesajele celor care i-au scris și nu a stat pe gânduri, le-a răspuns imediat. Actrița le-a dat replica celor care i-au adus acuzațiile de mai sus, subliniind faptul că acestea sunt regulile spitalului.

„Mie nu-mi e bine să cred că nu pot intra acolo sau să stau în spital. Astea sunt regulile… ce să fac????? Și dacă fac 12-14 în fața spitalului crezi că se întâmplă ceva? Dacă nu poți intra, nu poți intra. Nu pot da multe detalii, dar asta este situația acum!

Poate că într-o săptămână mă pot interna. Nu știu ce se va întâmpla. Eu am venit până la mama mea … de ce? Tu de ce te duci la mama ta când te duci? Am învățat să nu judec… nu știu tu”, a spus Cristina Cioran.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE