Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica ei, Ruxi. Acesta spune că vorbesc despre orice subiect. Mai mult, au existat momente când fetița de 13 ani i-a dat sfaturi prețioase mamei sale.

Actrița și-a refăcut viața după ce a trecut printr-un divorț dureros. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină, despre relația apropiată cu fiica ei. “A aflat de la mine că am pozat în Playboy”

Ioana Ginghină a declarat în repetate rânduri că are o relație extrem de bună cu fiica ei. Aceasta a ajutat-o de altfel să treacă și peste momentele dificile.

“Am făcut tot ce ce mi-a stat în putință să înțeleagă că ea este pe primul loc pentru mine și nimeni și nimic nu va schimba asta.

Și, sincer, Ruxi a fost partenera mea de distracție timp de 8 luni”, a spus Ioana Ginghină, într-un interviu pentru VIVA.ro.

Actrița a încercat să-și petreacă cât mai mult timp alături de fetiță.

“Am călătorit, ne-am plimbat, am mers la festivaluri, la concerte, așa încât să simtă că iubirea mea pentru ea este necondiționată”, a mai spus actrița.

Cele două au o relație foarte deschisă și pot discuta despre orice. Actrița spune că fiecare zi vine cu o nouă provocare și că fiica ei o învață zilnic să fie mamă. Tot ea a fost și cea care i-a spus lui Ruxi că a pozat în Playboy, pentru a evita orice neînțelegere.

“Nu îi dau lecții, le vede și le învață. Ea zice despre mine ca sunt prea bună, însă știu că puterea exemplului este cea mai bună metodă de educare, așa că fac lucrurile cum știu mai bine”, a mai spus Ginghină.

Actrița a fost cu iubitul și fetița în vacanță

Ioana Ginghină, Cristi Pitulice și Ruxi s-au relaxat câteva săptămâni departe de România. Mai întâi au fost în Spania, apoi au ajuns în Grecia. De altfel, actrița a decis să posteze și prima imagine în care apare alături de iubitul ei.

Cei doi au o relație de aproape un an, dar mereu au fost extrem de discreți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE