Emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, realizată de Oana Cuzino nu și-a mai găsit loc în grila de toamnă a televiziunii.

Aceasta era difuzată difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10.00. Vedeta și-a anunțat fanii unde o vor putea vedea.

Oana Cuzino nu va mai colabora cu Pro TV. Emisiunea Ce se întâmplă, doctore, scoasă din grilă

Încă o vedetă va părăsi cunoscutul trust. Reprezentanții televiziunii au remis un comunicat prin care anunță faptul că încetează colaborarea cu Oana Cuzino, după 18 ani. Emisiunea nu se mai regăsește în grila de toamnă.

“Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale” este comunicatul oficial trimis de reprezentanții televiziunii.

Ce spune Oana Cuzino despre plecarea de la Pro TV

Realizatoarea emisiunii a făcut și ea o declarație pe contul său de socializare. Aceasta spune că în continuare se va ocupa de proiectul său online, doc.ro.

“Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ‘360 de grade’ reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi! (…)

DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine!

Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!”, este o parte din mesajul transmis de Oana Cuzino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE