Fosta concurentă de la Chefi la cuțite le împărtășește prietenilor săi toate experiențele prin care trece. Într-o postare aceasta a recunoscut că cel mai tare o enervează șoferii care o claxonează pe stradă. Pe unii chiar ar dori să-i înjure.

Culmea, exact după ce a postat filmulețul pe Instagram, Elena Matei a trecut prin momente neplăcute în apropierea unei benzinării.

Ce o enervează pe Elena Matei de la Chefi la cuțite. “Sunt curioasă voi cum v-ați simți?”

Elena Matei a fost mereu sinceră cu fanii săi și le-a împărtășit toate gândurile. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a postat un filmuleț în care a vorbit despre ce o enervează cel mai tare pe stradă. Elena spune că nu suportă să fie claxonată pe stradă și se abține cu greu să nu-i înjure pe cei care fac acest gest.

“Cel mai rău mă enervează atunci când merg pe stradă și trec multe mașini și te claxonează, Nu înțeleg care e treaba cu claxonatul ăsta, doar pe mine mă deranjează?

Chiar sunt curioasă cum vă simțiți voi când mergeți pe stradă și încep toți să vă claxoneze și să vă facă și semne de la geam. Pe mine una mă enervează rău și îmi vine să-i înjur pe toți”, le-a mărturisit Elena Matei urmăritorilor ei de pe Instagram.

Chiar după ce a postat filmulețul cu aceste declarații,  Elena Matei a trecut din nou prin experiența neplăcută. Aflată în apropierea unei benzinării a fost claxonată minute bune de un șofer.

Cine este Elena Matei

Blondina a făcut făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Fata de 22 de ani este studentă la Universitatea Politehnică di București și lucrează de la 18 ani. A devenit pasionată de gătit după ce mama ei a plecat în străinătate să muncească și ea a rămas singură.

Tatăl fostei concurente de la Chefi la cuțite a decedat într-un accident când ea avea 15 ani.

“Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat.

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng.

Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. “,  a declarat Elena Matei de la Chefi la cuțite

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE