Foarte multă lume s-a întrebat dacă nu cumva soția lui Alex Pițurcă este infectată cu noul tip de coronavirus pentru a doua oară. Din fericire, nu este vorba de o asemenea situație, ci de cu totul altceva.

Christina Ich a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK care este motivul pentru care a ajuns la spital. Frumoasa șatenă este pe tratament zilele acestea din cauza unei probleme la sinusuri.

Christina Ich, de urgență la spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă

„Ne vedem curând, am nevoie de o pauză. O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație. Mi-am luat și cremele cu mine.

Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență”, a scris Christina Ich, pe Instagram.

Christina Ich, pe patul de spital
Christina Ich, pe patul de spital. Postarea care i-a îngrijorat pe fani. Sursa foto: Instagram.com

Celebra influenceriță s-a fotografiat de patul de spital, lucru care a atras atenția asupra sa. Vedeta a ținut să menționeze că nu este nimic grav, dar cu toate acestea trebuie să urmeze un tratament.

E prima oară când se confruntă cu o astfel de problemă de sănătate, de aceea nici nu și-a dat seama care este motivul pentru care are dureri de cap frecvente.

„Nu am covid, din fericire, mă simt bine. Dar am o problemă cu sinusurile. Voi face un tratament de câteva zile, e prima oară când sufăr de această problemă, dar îmi voi reveni.

Mi-a recomandat medicul tratamentul, mai ales că problema era serioasă, sunt înfundată toată… Nu e plăcut, dar, din fericire, nu e ceva foarte grav”, a spus în exclusivitate pentru FANATIK Christina Ich.

Christina Ich, nevoită să ia o pauză de la social media

Problemele de sănătate o țin perioada acesta pe Christina Ich departe de ceea ce iubește mai mult. Vedeta, votată cel mai bun influencer în 2020, nu va mai fi la fel de activă zilele următoare pentru că se va concentra pe sănătate.

Frumoasa moldoveancă de peste Prut, supranumită „Angelina Jolie de România”, este nevoită să ia o pauză cât timp este internată în spital, după cum chiar ea a dezvăluit în mediul virtual.

Vedeta se bucură de succes pe plan profesional, dar și amoros. Christina Ich, pe numele său real Cristina Micu, este  într-o relație cu fiul lui Victor Pițurcă, cei doi având un băiat, Noah.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE