Marius Iulian Elcu, un tânăr interpret de muzică populară cunoscut în comunitățile din Italia, a încetat din viață după ce în ultima lună fusese internat într-un spital din țară.

Solistul a fost internat la Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani, pe rețelele de socializare fiind lansate numeroase apeluri pentru a dona sânge pentru el.

Doliu în lumea artistică. Un cântăreț de muzică populară s-a stins după o boală grea, la 43 de ani

„De obicei nu cer ajutor, doar prezint cazul, însă astăzi vin la tine cu rugămintea de a mă ajuta! Avem mare nevoie de sânge.

Putem salva viața unui om cu un gest mic, o vizită la Centrul De Transfuzie Botoșani. Pacient: Elcu Marius-Iulian.

Va fi cel mai frumos cadou pe care ți-l faci singur: viața unui om! Să știi că ai salvat de la moarte un om înseamnă că ești cu adevărat bogat!”, este strigătul de ajutor lansat de prietenii solistului, la începutul lunii iulie.

Artistul este stabilit la Vorona de foarte mulți ani, însă revenise în țară anul acesta. Starea solistului de muzică populară s-a înrăutățit undeva la sfârșitul lunii iunie când a mers prima oară la spital.

Marius Elcu, operat de urgență la stomac

La momentul respectiv Marius Iulian Elcu a fost operat de urgență din cauza unei hemoragii digestive. La numai două săptămâni după externare regretatul cântăreț a fost nevoit să se întoarcă.

Din păcate, lucrurile au recidivat în cazul său și a fost nevoit să revină sub supravegherea cadrelor medicale de la spitalul din Botoșani.

Doctorii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i salva viața, dar din nefericire, organismul cântărețului de muzică populară a cedat.

„Lui Marius i-a venit taxiul, deși este din aceeași generație cu mine, și s-a dus să-și întâlnească neamurile și pe toți cei care i-au ascultat glasul de dascăl”, este unul dintre mesajele care apare pe Facebook.

„Lumină și odihnă veșnică să-i dea Dumnezeu” sau „Dumnezeu să-l ierte”, au mai scris persoanele care l-au cunoscut și care acum transmit rudelor sincere condoleanțe. 

Regretatul solist de muzică populară nu era căsătorit și nu avea copii. Marius Elcu era cântăreț de zece ani la Biserica din Vorona Nouă, conform botosaninews.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE